Ράγισε η γέφυρα από γυαλί στην Κίνα – «Έσπρωχνα τους ανθρώπους μπροστά μου να προχωρήσουν» (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Μια γυάλινη γέφυρα που βρίσκεται κατά μήκος μιας πλαγιάς ενός βουνού στην Κίνα, άρχισε να ραγίζει την ώρα που τρομοκρατημένοι τουρίστες περπατούσαν πάνω της.  

Η γέφυρα, η οποία άνοιξε για το κοινό στις 20 Σεπτεμβρίου, εκτείνεται κατά μήκος του βουνού Yuntai, στην επαρχία Χενάν και βρίσκεται περίπου 1000 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Στο site κοινωνικής δικτύωσης Weibo, οι τουρίστες ανέφεραν ότι επικράτησε πανικός όταν συνειδητοποίησαν ότι το γυαλί είχε ραγίσει, ανέφερε η Λαϊκή Ημερησία της Κίνας.

«Ήμουν έτοιμος να φθάσω στο τέλος, όταν άκουσα κάτι σαν μικρή έκρηξη και ένιωσα δονήσεις κάτω από τα πόδια μου. Κοίταξα κάτω και είδα το γυάλινο πάτωμα κάτω από μένα να θρυμματίζεται».

 «Φώναξα δυνατά, είναι ραγισμένο, πραγματικά ράγισε», στη συνέχεια έσπρωξα τους ανθρώπους μπροστά μου να προχωρήσουν. Ήμουν τρομοκρατημένος» ανέφερε ο τουρίστας, στην Daily Mail.  

Σήμερα η γέφυρα έχει κλείσει για το κοινό ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές.  

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε στην Λαϊκή Ημερησία της Κίνας, η εταιρεία που έχει αναλάβει τη γέφυρα φέρεται να είπε ότι η ρωγμή προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο που έπεσε πάνω στο γυαλί, αλλά η ασφάλεια είναι αδιαμφισβήτητη καθώς υπάρχουν τρία στρώματα γυαλιού.

Τρόμος στα 1000 μέτρα: Γέφυρα από γυαλί ραγίζει την ώρα που περνά πλήθος τουριστών στην Κίνα

Πηγή: lifo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!