Ευχαριστήριο του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», προς τους συλλόγους Καλυμνίων της Γαλλίας

Ευχαριστήριο του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», προς τους συλλόγους Καλυμνίων της Γαλλίας. «Αξιότιμοι κύριοι,
Παρακαλούμε να δεχθείτε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες των ασθενών μας, ιατρών, προσωπικού και εμού προσωπικά για τη δωρεά προς το Νοσοκομείο μας υγειονομικού υλικού. Αποδεχθήκαμε για άλλη μια φορά με μεγάλη συγκίνηση ανακούφιση και ευχαρίστηση την ευγενική προσφορά σας που δείχνει ότι είστε σταθερός αρωγός και συμπαραστάτης του Νοσοκομείου μας τις δύσκολες στιγμές, αυτή την κρίσιμη περίοδο της οικονομικής κρίσεως για την χώρα.
Η ανταπόκριση των Καλυμνίων της Γαλλίας απέδειξε την αγάπη τους και την ευαισθησία τους για την πατρίδα και τους ανθρώπους της. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας.
Θερμά συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας».
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΟΡΟΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!