Οικονομικό - Πολιτιστικό άνοιγμα του Δήμου Καλυμνίων

Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο νησί μας της πρώτης αποστολής καθηγητριών και φοιτητριών του Τάρπον Σπρινγκς βάσει του πρωτοκόλλου συνεργασίας του Κολεγίου St. Petersburg με τον Δήμο Καλυμνίων.
Μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες των προηγούμενων ετών, η παρούσα δημοτική αρχή έκανε πράξη τη συνεργασία αυτή και μαζί με άλλες παρόμοιες δράσεις που συνεχίζονται, η Κάλυμνος μετατρέπεται σε σημαντικό κέντρο προβολής της ελληνικής γλώσσας και του Πολιτισμού μας.
Η αναβάθμιση των σχέσεων μας με την αδελφή πόλη του Τάρπον Σπρινγκς ΗΠΑ, δεν περιορίζεται μόνο στη δράση αυτή. Στις 21-27 Ιουνίου, θα βρίσκεται στο νησί μας 70μελής αποστολή του ελληνικού πολιτιστικού συλλόγου της πόλης «η Λεβεντιά», για πολιτιστική παρουσία στο νησί μας, επίσκεψη που θα τονώσει την τοπική οικονομία μας.
Η υπόσχεση της δημοτικής αρχής ότι η πολιτική στον τομέα των αποδήμων, θα έχει πέραν των άλλων και πρακτικό όφελος για το νησί μας, γίνεται πραγματικότητα.
Ευχαριστούμε τις οικογένειες που φιλοξένησαν τις φοιτήτριες ανοίγοντας τον δρόμο για μεγαλύτερη συνεργασία στο μέλλον, και όλους όσους συνέβαλαν στη δράση αυτή. Ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομο Αλαχούζο, που συνεργάστηκε άψογα με τον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη για να ανοίξει η πολιτιστική και οικονομική συνεργασία με την πόλη αυτή.
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!