Ένωση Καλυμνίων Αττικής: για την εκδήλωση για τον εορτασμό της Λαμπρής, «Μούουρι 2014»

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, έλαβε χώρα στην Εστία µας, Πατησίων 46, στην Αίθουσα «Κατερίνα Γιαννάτου», η εκδήλωση της Ένωσης µας για τον εορτασµό της Λαµπρής, «Μούουρι 2014».
Παρουσιάστηκαν τα κινηµατογραφικά έργα µικρού µήκους, «Το Γολγοθά σου µην τον φοβάσαι» και «Μικρή µου Πατρίδα». Ακολούθησε παραδοσιακό γεύµα και η προβολή του χορευτικού µας, µε τη συµµετοχή του στην εκδήλωση της Ενσωµάτωσης στον ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκοµένους. Το Σύλλογος µας
τίµησαν µε την παρουσία τους, η επίτιµος πρόεδρος µας κυρία Κατερίνα Γιαννάτου, ο πρώην πρόεδρος µας κύριος Γιαλάφος Ιωάννης καθώς και η κυρία Γιακουµάκη Ελευθερία, καθηγήτρια Γλωσσολογίας της Ακαδηµίας Αθηνών, η κυρία Γιακουµάκη Βασιλική, εκπρόσωπος του Συλλόγου Κισσαµιτών Αττικής, η κυρία ∆ρετάκη, επίτιµος πρόεδρος ελληνικού οδηγισµού τοπικού Ελευσίνας και ο πρόεδρος της Οµοσπονδίας ∆ωδεκανησιακών Σωµατείων Αθηνών – Πειραιά, κύριος Φραγκούλης Ιωάννης.
 
Ο Γεν. Γραµµατέας
Αλαχούζος Μιχάλης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!