ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, TΟ 24ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

To 24o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, (το 24 τελευταίο γράμμα της αλφαβήτου το Ω) αλλά ελπίζουμε όχι και το τελευταίο, πέραν της επίκαιρης και σπουδαίας χρησιμότητας για τους έλληνες εκπαιδευτικούς της Δυτικής Ευρώπης με το θέμα «Μετανάστευση και Εκπαίδευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Προκλήσεις και Προοπτικές». θα γίνει στις 23 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Θα τιμήσει με ειδική αναφορά και αναμνηστική τελετή ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης τον καθηγητή φιλοσοφίας, ακαδημαικό και συγγραφέα Λάμπρο Κουλουμπαρίτση για το σπουδαίο έργο του και την ανιδιοτελή προσφορά του στους έλληνες εκπαιδευτικούς μετέχοντες και εμπνέοντας τα σεμινάρια/συνέδρια είτε ως συνδιοργανωτής είτε ως ομιλητής

Η ετερότητα ως στοιχείο συγκρότησης των σύγχρονων ανοικτών κοινωνιών, αποτελεί παράγοντα που οφείλουμε να κατανοήσουμε και να αξιοποιήσουμε προκειμένου να εξοικειωθούν οι νέες γενιές σε νέες προσεγγίσεις, με άξονα τη γνώση, την κατανόηση, τη σύνθεση, την κοινωνική συνοχή, την προοπτική.

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα επικεντρωθεί σε δύο βασικούς θεματικούς άξονες: α. τις κοινωνικές εξελίξεις και τις συνέπειές τους και β. τις συνεπαγόμενες επιπτώσεις και προκλήσεις στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια των Συνεδρίων, την πλειονότητα των οποίων παρακολούθησε και κάλυψε το OMOGENEIA MAGAZINE η ανταπόκριση προσωπικοτήτων διεθνούς ακτινοβολίας και φήμης όπως ο καθηγητής του Πανεπιστημίου ULB και ακαδημαϊκός κ. Κουλουμπαρίτσης ήταν πάντα πολύ θετική και δημιουργική για τις εργασίες των συνεδρίων.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης Βρυξελλών σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της ΕΕ (DG COMM) στους χώρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (κτήριο Charlemagne, rue de la Loi 170, 1000 Βρυξέλλες, Μετρό Schuman, ώρα προσέλευσης 8.40 πμ).

H Οργανωτική Επιτροπή

Εμμανουήλ Αλεξάκης
Θεόδωρος Καλλιάνος
Γεώργιος Ζήσιμος
Σταματία Κολιαδήμου
Βασιλική Κώττη

πηγή: http://www.omogeneia.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!