Στο "Σημείο Μηδέν" ο Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος

Ο Επικεφαλής της Γ.Γ. Αποδήμου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος, βρίσκεται στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του για συναντήσεις και διερεύνηση των προοπτικών συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μέσω της ομογένειας.
Ο Μ.  Κόκκινος βρέθηκε στο "Σημείο Μηδέν" και  ξεναγήθηκε από τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει την κατασκευή του One World Trade Center
 Είχε συναντήσεις με τις Ομοσπονδίες των ομογενών, τις επαγγελματικές και τις εθνικές τους οργανώσεις καθώς και με τους υπευθύνους των ομογενειακών ΜΜΕ, στους οποίους έδωσε συνεντεύξεις με βασικό μήνυμα προς την ελληνική παροικία ότι προτίθεται να προωθήσει τη στενή και αμφίδρομη συνεργασία της Ελληνικής Πολιτείας με τους κάθε είδους φορείς της ομογένειας, οριοθετώντας παράλληλα το πλαίσιο μέσα στο οποίο στοχεύει να λειτουργήσει η Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού προς αυτή την κατεύθυνση.
 Παράλληλα ο Μ. Κόκκινος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, συνοδεία με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, Πρέσβη,  Γιώργο Ηλιόπουλο, όπου συζήτησαν θέματα της Ελλάδος και της Ελληνοαμερικανικής Ομογένειας.
 Παραχώρησε συνέντευξη στον "Εθνικό Κήρυκα" της Ν. Υόρκης, αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό Hellas FM. Ο Μ. Κόκκινος αναφέρθηκε πως μέσα από  το ξαναζωντάνεμα της ΓΓΑΕ, στόχος είναι  η εξωστρέφεια προκειμένου να καταγραφούν καλύτερα τα προβλήματα των ομογενών αρχής γενομένης από την πάταξη της γραφειοκρατίας μέσω του Γραφείου Εξυπηρέτησης Αποδήμων που δημιούργησε από τις πρώτες μέρες της θητείας του.
 Ο νέος επικεφαλής του τομέα των Αποδήμων στο Υπουργείο Εξωτερικών Μιχάλης Κόκκινος, στο λίγο διάστημα που έχει αναλάβει αυτή τη θέση, έδειξε ότι είναι δραστήριος και έχει "πάρει πολύ ζεστά" την υπόθεση του απόδημου ελληνισμού. 
 

 

Ο 45χρονος Ρόδιος δικηγόρος, που έχει στο παρελθόν θητεύσει σε επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ μέχρι πριν έναν μήνα, ήταν εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Προεδρείου του Π.Σ. Ν. Αιγαίου, δείχνει πως είναι αποφασισμένος να "αξιοποιήσει" το στοιχείο των αποδήμων ελλήνων, ώστε να περάσει το μήνυμα της αλλαγής πολιτικής μέσα από το δυναμικό στοιχείο των απανταχού ελλήνων, σε μια κατεύθυνση με στόχο τον άνθρωπο και όχι το χρήμα και τους αριθμούς.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!