Ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος υποδέχεται τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο της ΓΓΑΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού Μιχάλης Κόκκινος  στο περίπτερο της ΓΓΑΕ, η οποία συμμετέχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Ο Μιχάλης Κόκκινος υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα με την φράση «Κύριε Πρόεδρε, οι Έλληνες απανταχού της γης περιμένουν ότι θα είστε ο ηγέτης που θα μας κάνει να περάσουμε αυτό το σταυροδρόμι της ιστορίας, περήφανοι και με ψηλά το κεφάλι» και ο Αλέξης Τσίπρας αφού δήλωσε εντυπωσιασμένος από το περίπτερο της ΓΓΑΕ του απάντησε με την φράση «πρέπει να είσαι βέβαιος γι’ αυτό, γιατί τώρα πια γνωρίζουμε και τον τρόπο για να το πράξουμε». 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!