Ευχές του Υπεύθυνου Αποδήμων Καλυμνίων Δρόσου Ταυλάριου

Αγαπητοί συμπατριώτες, Παρακαλώ μεταφέρετε σε όλες τις Καλυμνιές και τους Καλύμνιους των περιοχών που ζείτε, προκόβετε και μας κάνετε υπερήφανους, τις θερμότερες ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2013. Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, η σκέψη και η αγάπη μας ταξιδεύει σε εσάς, τα αδέλφια μας της διασποράς, που θα το ξ ...

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Παρακαλώ μεταφέρετε σε όλες τις Καλυμνιές και τους Καλύμνιους των περιοχών που ζείτε, προκόβετε και μας κάνετε υπερήφανους, τις θερμότερες ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2013.

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, η σκέψη και η αγάπη μας ταξιδεύει σε εσάς, τα αδέλφια μας της διασποράς, που θα το ξαναπώ, είσαστε ένα αναπόσπαστο κομμάτι από την ψυχή της Καλύμνου.

Μαζί με τις ευχές για υγεία και προσωπική ευτυχία, σας θυμίζω αυτό που γνωρίζετε και νιώθετε καλύτερα απ’ όλους μας. Μην ξεχνάτε ποτέ την αγαπημένη μας μάνα, την μεγάλη μας ιδέα, την Κάλυμνο μας.

 Δρόσος Ταυλάριος

 

Υπεύθυνος Αποδήμων Καλυμνίων

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!