ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες, Καλυμνιές και Καλύμνιοι της διασποράς,Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και η ανατολή του νέου έτους, βρίσκει την ανθρωπότητα, την χώρα και την αγαπημένη μας Κάλυμνο, για μια ακόμα χρονιά να διέρχεται την δυσκολότερη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, περίοδο της ιστορίας της.Εμείς που μείναμε εδώ, γαντζωμένοι στον βράχο αυτό, περ...

Αγαπητοί συμπατριώτες, Καλυμνιές και Καλύμνιοι της διασποράς,

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και η ανατολή του νέου έτους, βρίσκει την ανθρωπότητα, την χώρα και την αγαπημένη μας Κάλυμνο, για μια ακόμα χρονιά να διέρχεται την δυσκολότερη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, περίοδο της ιστορίας της.

Εμείς που μείναμε εδώ, γαντζωμένοι στον βράχο αυτό, περνάμε δύσκολες ώρες.

Πιστεύουμε όμως ότι θα τα βγάλουμε πέρα, θα τα καταφέρουμε, θα κερδίσουμε και αυτόν τον πόλεμο. Όχι μόνο διότι ήδη φαίνονται τα πρώτα σημάδια ελπίδας και αισιοδοξίας αλλά γιατί η ιστορία μας, αυτό δείχνει.

Επιβιώσαμε από ακόμα δυσκολότερες ατραπούς, θα τα καταφέρουμε και πάλι με πολύ αγώνα και πίστη στις πατροπαράδοτες αξίες μας.

Βασικότερος σύμμαχος σ’ αυτό, είσαστε εσείς, τα αδέλφια μας οι Καλύμνιοι της διασποράς. Σας σεβόμαστε, σας αγαπάμε, προσβλέπουμε σε εσάς. Και σας σκεφτόμαστε, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες.

Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας, χαρούμενες γιορτές, καλά Χριστούγεννα και το 2013 να σας φέρει υγεία και ευτυχία.

 

 

Ο Δήμαρχος Απανταχού Καλυμνίων

 

Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!