Εντυπωσιακή επιτυχία είχε το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Φορέων και Συλλόγων

Εντυπωσιακή επιτυχία είχε το Χριστουγεννιάτικο ΦεστιβάλΦορέων και Συλλόγωνü     Η μισή Κάλυμνος πέρασε από το Κλειστό Γυμναστήριοü     Στοίχισε στον Δήμο μόνο 300€!! Εξαιρετική αποδείχθηκε η ιδέα της διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Φορέων και Συλλόγων της Καλύμνου στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού μας το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου.Η...

Εντυπωσιακή επιτυχία είχε το Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ

Φορέων και Συλλόγων

ü     Η μισή Κάλυμνος πέρασε από το Κλειστό Γυμναστήριο

ü     Στοίχισε στον Δήμο μόνο 300€!!

 

Εξαιρετική αποδείχθηκε η ιδέα της διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Φορέων και Συλλόγων της Καλύμνου στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού μας το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου.

Η επιτυχία ήταν καθολική σε όλους τους τομείς : προσέλευση κόσμου, ποιότητα εκδηλώσεων, άρτια οργάνωση, οικονομική επιτυχία των συμμετεχόντων συλλόγων.

Συμμετείχαν 35 φορείς και σύλλογοι της Καλύμνου, 65 εκθέτες, που πρόσφεραν στους επισκέπτες μεγάλη ποικιλία επιλογών: ενημερωτικό υλικό και βιβλία, μέχρι έργα χειροτεχνίας, γλυκά και άλλα παρασκευάσματα.

Την διοργάνωση έκανε η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Καλυμνίων σε συνεργασία με τους συλλόγους. Η «συνεργατικότητα» ήταν ο στόχος της εκδήλωσης και όλα πήγαν καλά τόσο στην σχέση των συλλόγων με τον Δήμο, όσο και μεταξύ τους.

Παράλληλα με το Χριστουγεννιάτικο «παζάρι», έγιναν 15 πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από συμμετέχοντες φορείς, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και κυρίως μαθητές που έδωσαν τον κύριο τόνο της εκδήλωσης. Τα παιδιά ήταν ο πρωταγωνιστής του τριημέρου.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το κόστος των εκδηλώσεων, δεν ξεπέρασε τα 300€!! Μαζί με το νάϋλον που μπήκε για να προστατεύσει τον πλαστικό τάπητα του γηπέδου και την λινάτσα, η όλη εκδήλωση στοίχισε στον Δήμο λιγότερο από 1.000€!!

Αυτό αποδεικνύει ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά και σωστά και μπορούν να πείσουν εθελοντές να βοηθήσουν, μπορούν να γίνουν με ελάχιστα χρήματα, πολλά πράγματα που τα προηγούμενα χρόνια στοίχιζαν χιλιάδες ευρώ.

Η ατμόσφαιρα στο Κλειστό Γυμναστήριο ήταν πανηγυρική και το γήπεδο δεν έπαθε καμία ζημιά, διαψεύσθηκαν οι ανησυχίες όσων αντιτάχθηκαν στην εκδήλωση, η οποία όπως δήλωσε ο Δήμαρχος θα θεσμοθετηθεί.

Το πνεύμα των εκδηλώσεων, τόνισε ο εμπνευστής της ιδέας και ο άνθρωπος που δούλεψε προσωπικά κάθε λεπτομέρεια, Δρόσος Ταυλάριος.

«Το ζητούμενο στις μέρες μας είναι η κατά το δυνατόν πιο οικονομική , έξυπνη και αισιόδοξη διαχείριση της φτώχειας μας!! Αυτό έγινε πράγματι με τον καλύτερο τρόπο και αποδείχθηκε όπως και στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012, ότι «η Κάλυμνος μπορεί!!!»

Περιχαρής ήταν ο Δήμαρχος Καλυμνίων και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για την μεγάλη επιτυχία των τριήμερων εκδηλώσεων που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες όλων. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον οι μισοί Καλύμνιοι πέρασαν έστω για λίγο από το Κλειστό Γυμναστήριο το τριήμερο!!

Μελανή κηλίδα του εορταστικού τριημέρου, κόντρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αποτελεί ασφαλώς η παντελής απουσία των 2 αντιπολιτεύσεων. Ούτε οι 2 επικεφαλείς, ούτε κανένας Δημοτικός Σύμβουλος τους αν και εκλήθησαν, δεν ήλθαν στις εκδηλώσεις!! Σύμφωνα με πληροφορίες μας εκ των υστέρων εκδηλώθηκαν και στις δύο παρατάξεις, διαφωνίες για την λανθασμένη όπως αποδείχθηκε επιλογή τους, που τους απομονώνει από τους συλλόγους και την κοινωνία.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!