Με τηλεδιάσκεψη άνοιξε ο Δήμαρχος την Ιδρυτική Γενική Συνέλευση Καλυμνίων Νότιας Γαλλίας

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην πορεία συγκρότησης του Δικτύου των Απανταχού Καλυμνίων, έγινε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Salind e Giraud της Νότιας Γαλλίας.Ιδρύθηκε και ουσιαστικά η Ένωση Καλυμνίων Νότιας Γαλλίας «Κάλυμνος – Δωδεκάνησος Διασπορά», στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του νέου συλλόγου, που έγινε στην αίθουσα της εκκλησίας της Κοιμήσεως...

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην πορεία συγκρότησης του Δικτύου των Απανταχού Καλυμνίων, έγινε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Salind e Giraud της Νότιας Γαλλίας.

Ιδρύθηκε και ουσιαστικά η Ένωση Καλυμνίων Νότιας Γαλλίας «Κάλυμνος – Δωδεκάνησος Διασπορά», στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του νέου συλλόγου, που έγινε στην αίθουσα της εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την επίσημη έναρξη της συνέλευσης έκανε διαδικτυακά μέσω skype, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης. Μαζί με τον υπεύθυνο αποδήμων Δρόσο Ταυλάριο, συνομίλησαν με τους Καλύμνιους της Γαλλίας επί μισή ώρα περίπου, σε συγκινητικό κλίμα.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Μετά την ίδρυση του νέου συλλόγου, οι σχέσεις της μητρόπολης Καλύμνου με την καλύμνικη παροικία της Νότιας Γαλλίας, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσονται πολύ καλά, μπαίνουν σε νέα, πιο ισχυρή βάση.

Η σύγχρονη τεχνολογία ευνοεί την συχνότερη επαφή του Δήμου με τα απόδημα αδέλφια μας, όπως αποδείχθηκε με την τρίτη, μετά το Τάρπον Σπρινγκς και το Ντάργουϊν, επικοινωνία μέσω Internet του Δημάρχου με τους αποδήμους μας.

Δρόσος Ταυλάριος

υπεύθυνος αποδήμων

Δήμου Καλυμνίων

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!