Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012 «Η Κάλυμνος μπορεί» Μια γλυκιά ανάμνηση

Στην ιστορία των πολιτιστικών μας πραγμάτων ανήκει πλέον το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012» με τον ευρηματικό αλλά και πραγματικό, όπως αποδείχθηκε, τίτλο «Η Κάλυμνος μπορεί».Πράγματι ο Δήμος μας, με την άψογη διοργάνωση του υπεύθυνου των εκδηλώσεων Δρόσου Ταυλάριου, κατάφερε να οργανώσει δεκάδες, εξαιρετικά ποιοτικές και επιτυχημένες πολιτιστικές εκδ...

Στην ιστορία των πολιτιστικών μας πραγμάτων ανήκει πλέον το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012» με τον ευρηματικό αλλά και πραγματικό, όπως αποδείχθηκε, τίτλο «Η Κάλυμνος μπορεί».

Πράγματι ο Δήμος μας, με την άψογη διοργάνωση του υπεύθυνου των εκδηλώσεων Δρόσου Ταυλάριου, κατάφερε να οργανώσει δεκάδες, εξαιρετικά ποιοτικές και επιτυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τα μέσα Ιουλίου ως τα τέλη Αυγούστου.

Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη γιατί οι εκδηλώσεις έγιναν με το ελάχιστο δυνατό κόστος. 30 εκδηλώσεις σε 40 ημέρες, τις οποίες διοργάνωσε ο Δήμος ή συνέβαλλε σ’ αυτές, δεν κόστισαν περισσότερο από 10.000€, όταν άλλες χρονιές ξεπερνούσαν τις 100.000€.

Στηρίχθηκε φυσικά, σχεδόν αποκλειστικά σε Καλύμνιους καλλιτέχνες, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και απέδειξαν ότι το νησί μας περνά «Πολιτιστική Άνοιξη».

Χαρακτηριστικό των εκδηλώσεων του καλοκαιριού που πέρασε ήταν η διασπορά τους σε όλες τις γωνιές της Καλύμνου, όπως Ρίνα Βαθύ, Εμπορειό, Βλυχάδια κ.α. καθώς και το γεγονός ότι έγιναν πολλές εκδηλώσεις που άνοιξαν δρόμους, γιατί δεν είχαν ξαναγίνει παρόμοιες τους. Όπως π.χ. η ξενάγηση στο Κάστρο της Χώρας, η ξενάγηση και η μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο του Δάμου, το φεστιβάλ καλύμνικου τραγουδιού στον Εμπορειό, η ρομαντική βραδιά πάνω στη θάλασσα, στο λιμάνι της Ρίνας και άλλες.

Ξεκινάμε την παρουσίαση των βίντεο των εκδηλώσεων αυτών στο κεφάλαιο «πολιτιστικά» σταδιακά. Σύντομα θα τις συμπεριλάβουμε όλες για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού που πέρασε.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!