Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο, παράταση της συνεργασίας με το κολέγιο του Tarpon Springs

Με την ευκαιρία της ολιγοήμερης παρουσίας στο νησί μας του Καλύμνιου Αντιδημάρχου του TarponSprings, Χρυσόστομου Αλαχούζου, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης υπέγραψε την παράταση της συμφωνίας με το κολέγιο St. Petersburg του TarponSprings για συνεργασία με τον Δήμο μας στον χώρο της εκπαίδευσης.Η συμφωνία μεταξύ άλλων, προβλέπει την φοίτ...

Με την ευκαιρία της ολιγοήμερης παρουσίας στο νησί μας του Καλύμνιου Αντιδημάρχου του TarponSprings, Χρυσόστομου Αλαχούζου, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης υπέγραψε την παράταση της συμφωνίας με το κολέγιο St. Petersburg του TarponSprings για συνεργασία με τον Δήμο μας στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η συμφωνία μεταξύ άλλων, προβλέπει την φοίτηση ομάδων 13 σπουδαστών για τρεις (3) εβδομάδες το καλοκαίρι, μία στην Αθήνα και δύο στην Κάλυμνο, για την εκμάθηση του ελληνικού πολιτισμού.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Ο Δήμος του TarponSprings καλύπτει όλα τα έξοδα ενός φοιτητή, οι υπόλοιποι πρέπει να καλύψουν τα δικά τους. Αυτή είναι η δυσκολία και ο λόγος για τον οποίο το πρόγραμμα που υπογράφηκε για πρώτη φορά από τον τέως Δήμαρχο κ. Ρούσσο Γεώργιο τον Ιανουάριο του 2009, δεν υλοποιήθηκε μέχρι τώρα. Εκφράζεται όμως η αισιοδοξία, ότι και με την βοήθεια του κ. Αλαχούζου και άλλων Καλύμνιων του TarponSprings, θα καταστεί δυνατό να γίνει τον Ιούλιο του 2013.

Η υπογραφή της παράτασης του συμφωνητικού από τον Δήμαρχο, έγινε παρουσία του υπευθύνου αποδήμων Δρόσου Ταυλάριου και του Χρυσόστομου Αλαχούζου, που θα προσκομίσει την συμφωνία στον Πρόεδρο του Κολεγίου του TarponSprings.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!