Το μεγάλο όραμα των αποδήμων μας γίνεται πραγματικότητα : Ιδρύθηκε το Δίκτυο Απανταχού Καλυμνίων

  Το μεγάλο όραμα των αποδήμων μας γίνεται πραγματικότητα : Ιδρύθηκε το Δίκτυο Απανταχού ΚαλυμνίωνΈνα μεγάλο γεγονός για τον Δήμο Καλυμνίων και τους απόδημους μας, έβγαλε η πρώτη παγκόσμια Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Ελιές» στις 12 και 13 Αυγούστου.  Ιδρύθηκε το Δίκτυο των Απανταχού Καλυμνίων, μορφοποιήθηκε δηλαδή η...

 

Το μεγάλο όραμα των αποδήμων μας γίνεται πραγματικότητα : Ιδρύθηκε το Δίκτυο Απανταχού Καλυμνίων

Ένα μεγάλο γεγονός για τον Δήμο Καλυμνίων και τους απόδημους μας, έβγαλε η πρώτη παγκόσμια Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Ελιές» στις 12 και 13 Αυγούστου.

 

 

Ιδρύθηκε το Δίκτυο των Απανταχού Καλυμνίων, μορφοποιήθηκε δηλαδή η συνεργασία του Δήμου με τις οργανώσεις των αποδήμων και τους Καλύμνιους όπου γης, μέσω του Μητρώου Απανταχού Καλυμνίων.

Η Παγκαλυμνιακή Συνδιάσκεψη όρισε το συντονιστικό όργανο του Δικτύου, που είναι η Συντονιστική Επιτροπή Απανταχού Καλυμνίων (Σ.Ε.Α.Κ.), που συγκροτείται από την δημοτική αρχή και τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων καθώς και τους προέδρους των Ομοσπονδιών και των καλυμνιακών Συλλόγων Ελλάδας και εξωτερικού. Η σύνθεση του οργάνου είναι θεσμική, οι μετέχοντες δηλαδή αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένα όργανα και θα αντικαθίστανται όταν απωλέσουν την θέση τους. Πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Κ. θα είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος Καλυμνίων.

Το όργανο θα συνεδριάζει διαδικτυακά και θα συντονίζει μόνο τις συγκεκριμένες κοινές δράσεις Δήμου – Αποδήμων που από κοινού αποφασίζονται. Οι Ομοσπονδίες και οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν, έχουν απόλυτη δική τους αυτοτέλεια, θα συνεχίσουν δηλαδή να λειτουργούν όπως μέχρι τώρα.

Η ίδρυση του Δικτύου Απανταχού Καλυμνίων, όραμα δεκαετιών, θα δώσει την μέγιστη ώθηση στην συνεργασία και επικοινωνία του Δήμου και των αποδήμων μας, θα οργανώσει και θα κάνει πιο αποτελεσματική την δράση όλων μας για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων του νησιού μας.

 

 

Δρόσος Ταυλάριος

 

υπεύθυνος αποδήμων

Δήμου Καλυμνίων

                                                                                   

 

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!