Συναυλία Γιάννη Μαγκάκη με επίλεκτους μουσικούς

Χθές το βράδυ στη πλατεία του επαρχείου, οι Καλύμνιοι και οι επισκέπτες του νησιού μας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για 10η χρονιά το Γιάννη Μαγκάκη μαζί με επίλεκτους μουσικούς (Νικήτα Τσαούση, Παρθένη Βαμβουκα, Λευτερη Σωτηριάδη, Ειρήνη Κουτούζη, Γιώργο Ρέβελα, Παντελή Κλήμη, Χαράλαμπο Βαβλά και οι Crisis) σε γνωστές και αγαπημένες ροκ μελω...

Χθές το βράδυ στη πλατεία του επαρχείου, οι Καλύμνιοι και οι επισκέπτες του νησιού μας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για 10η χρονιά το Γιάννη Μαγκάκη μαζί με επίλεκτους μουσικούς (Νικήτα Τσαούση, Παρθένη Βαμβουκα, Λευτερη Σωτηριάδη, Ειρήνη Κουτούζη, Γιώργο Ρέβελα, Παντελή Κλήμη, Χαράλαμπο Βαβλά και οι Crisis) σε γνωστές και αγαπημένες ροκ μελωδίες! Και επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά . . .δείτε τα βίντεο!

 JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!