Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012 «Η Κάλυμνος μπορεί»

Σημαντική πνευματική και καλλιτεχνική βραδιά ήταν το Σάββατο που πέρασε. Στον χώρο του Βουβάλειου Δημοτικού Σχολείου (πρώην Παρθεναγωγείου) άνοιξε η έκθεση Καλυμνίων εικαστικών καλλιτεχνών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου.Την διοργανώνει ο Σύλλογος Καλυμνίων Καλλιτεχνών και περιλαμβάνει εκθέματα πολλών μορφών τέχνης, όπως ζωγραφική, γλυπτικ...

Σημαντική πνευματική και καλλιτεχνική βραδιά ήταν το Σάββατο που πέρασε. Στον χώρο του Βουβάλειου Δημοτικού Σχολείου (πρώην Παρθεναγωγείου) άνοιξε η έκθεση Καλυμνίων εικαστικών καλλιτεχνών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Την διοργανώνει ο Σύλλογος Καλυμνίων Καλλιτεχνών και περιλαμβάνει εκθέματα πολλών μορφών τέχνης, όπως ζωγραφική, γλυπτική, αγιογραφία, κεραμική, φωτογραφία κ.α.

Το ίδιο βράδυ στις 8, στον όροφο του Αναγνωστηρίου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» έγινε από τον Πρόεδρο του Αναγνωστηρίου κ. Κυριάκο  Χατζηδάκη και τους κ.κ. Γιάννη Πατέλλη και Γιώργο Χατζηθεοδώρου η παρουσίαση του βιβλίου του Μιλτιάδη Λογοθέτη : «Ο Δωδεκανησιακός Τύπος 1948-2008». Παρέστη και μίλησε ο συγγραφέας, σημαντικός άνθρωπος των γραμμάτων της Δωδεκανήσου.

Την Κυριακή το βράδυ στην Πλατεία Επαρχείου, ήταν η σειρά της νεολαίας μας. Ο εξαιρετικός Καλύμνιος καλλιτέχνης Γιάννης Μαγκάκης και οι συνεργάτες του, πρόσφεραν μεγάλες στιγμές με την συναυλία ροκ, που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά.

Αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου στο Θέατρο του Αγίου Παντελεήμονα στις 9:30 το βράδυ, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αμόνι», παρουσιάζει ένα ακόμα ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα «Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη».

Δρόσος Ταυλάριος

υπεύθυνος των εκδηλώσεων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

«Η Κάλυμνος μπορεί»

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!