«Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 2012

Με κεντρικό σύνθημα  «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ»,παρουσιάστηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα (Π.Π) του Δήμου Καλυμνιων για το καλοκαίρι του 2012 , σε ειδική συνέντευξη τυπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο υπεύθυνος  του γραφείου τυπου κ.Δροσος Ταυλαριος, ο οποίος ήταν πλαισιωμένος από εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και φορέων ,αλλά και εθελοντών που προσφ...

Με κεντρικό σύνθημα  «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ»,παρουσιάστηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα (Π.Π) του Δήμου Καλυμνιων για το καλοκαίρι του 2012 , σε ειδική συνέντευξη τυπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο υπεύθυνος  του γραφείου τυπου κ.Δροσος Ταυλαριος, ο οποίος ήταν πλαισιωμένος από εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και φορέων ,αλλά και εθελοντών που προσφέρθηκαν να συνδράμουν.


Πρόγραμμα το οποίο  απευθύνεται χωροθετικα  σε όλη την Κάλυμνο, στηριζόμενο αποκλειστικά σε ντόπιες καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες , λιτό λόγω της άσχημης κατάστασης των οικονομικών του Δήμου, χωρίς να στερείται όμως εκδηλώσεων ,αφού και οι 25 συνολικά εκδηλώσεις έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Χορηγοί του προγράμματος είναι :

-         ΠΑΝΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΑ.

-         ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΑΡΠΟΝ ΣΠΡΙΝΓΚΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ».

-         ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΣΤΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

-         ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΜΠΕΛ ΟΧΑΙΟ «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ».

-         ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

-         ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ 'ΑΡΓΩ Α.Ε.

-         ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΣΜΑΛΙΟΣ»

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

-         ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ TV-12.

-         ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ».

-         ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΗ»

-         GROOVY FASHION

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Στην σύντομη του τοποθέτηση ο κ Ταυλαριος παρουσιάζοντας το καλαίσθητο έντυπο του Π.Π αναφέρθηκε στην χορήγηση των ανεκδότων φωτογραφιών του εμπνευστή του χορού του Μηχανικού του αείμνηστου Θεόφιλου Κλωναρη, αλλά και στο γεγονός ότι οι εκδηλώσεις που περιλιμβανωνται έγιναν χωρίς διαχωρισμούς.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ Ταυλαριος ,στο γεγονός της  σπουδαιότητας της εθελοντικής προσφοράς ντόπιων πολιτιστικών συλλόγων, και εθελοντών δεδομένου της δεινής οικονομικής κατάστασης του Δήμου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

Μετά την αρχική τοποθέτηση του κ Ταυλαριου , αναλυτική αναφορά των περιεχομένων για τις εκδηλώσεις τους έκαναν όσοι εκπρόσωποι συλλόγων , και φορέων παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τυπου.

Στο Π.Π. του Δήμου ξεχωριστή θέση έχουν και οι ΑΠΟΔΗΜΟΙ Καλυμνιοι , αφού  το χρονικό διάστημα από 7 εως 13 Αυγούστου, είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε εκείνους ,με διάφορες εκδηλώσεις

με κορυφαίες  αυτές της « Η μεγάλη βραδιά των αποδήμων»

το  ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  με την συμμετοχή  της Δημοτικής φιλαρμονικής, δημοτικής χορωδίας, θεατρική ομάδα Καλύμνου, το Λύκειο Ελληνίδων, και χορευτικό συγκρότημα αποδήμων Καλυμνιων στην Πλατεία Χριστου,20.00, αλλά και την Πανκαλυμναικη Συνδιάσκεψη  που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο Ξενοδοχειο Ελιες,9.30 & 19.00.

Επίσης  αναγνώστηκε και το μυνημα του δημάρχου Διακομιχαλη το οποίο αναφέρει:

"Συμπατριώτισσες , συμπατριώτες αγαπητοί επισκέπτες της Καλύμνου, είναι γνωστό ότι σε εποχές κρίσης , ο πολιτισμός αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο στην κακή ψυχολογία ενός δοκιμαζόμενου λαού.

Παρά την ένταση της δεινής πολύπλευρης κρίσης που βιώνει η χώρα μας και την άσχημη οικονομική κατάσταση  του Δήμου, με χαρά παρουσιάζουμε ένα λιτό μεν , αλλά ποιοτικό ελπίζουμε , πρόγραμμα για το «Πολιτιστικοί καλοκαίρι 2012»

Αυτό έγινε δυνατό, χάρη στην συνεργασία τοπικών πολιτιστικών σχημάτων και στην εθελοντική προσφορά καλλιτεχνών και ανθρώπων του πολιτισμού μας , τους οποίους ευχαριστούμε.

Όπως είχαμε υποσχεθεί , στα πλαίσια του «έτους αποδημων2012» διοργανώνουμε εφέτος την «εβδομάδα αποδήμων» και δώσαμε στις εκδηλώσεις για τα απόδημα αδέλφια μας, την βαρύτητα και την τιμή που αξίζουν.

Ελπίζουμε  ότι θα δώσουμε την σωστή απαντήσει στο δύσκολο πρόβλημα , πως να παραξεις ικανοποιητικό πολιτιστικό έργω με ελάχιστα διαθέσιμε μέσα.

Η  απάντηση είναι : «Η Καλύμνου Μπορεί»

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!