ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 700 ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Με 700 επιβάτες κυρίως Κυπρίους, κατέπλευσε στo νησί μας,  το κρουαζιερόπλοιο «Σαλαμίς Φιλοξενία», στα πλαίσια πενθήμερης κρουαζιέρα που ξεκίνησε από Λεμεσό, περιλάμβανε κατά σειρά τα νησιά Πάτμος– Μυτιλήνη-Άνδρο-Σύρο και Κάλυμνο , ενώ  στο πλοίο επέβαιναν ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής Ησαϊας με αρκετούς πιστούς της Μητρόπολης του και ο Δήμα...

Με 700 επιβάτες κυρίως Κυπρίους, κατέπλευσε στo νησί μας,  το κρουαζιερόπλοιο «Σαλαμίς Φιλοξενία», στα πλαίσια πενθήμερης κρουαζιέρα που ξεκίνησε από Λεμεσό, περιλάμβανε κατά σειρά τα νησιά Πάτμος– Μυτιλήνη-Άνδρο-Σύρο και Κάλυμνο , ενώ  στο πλοίο επέβαιναν ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής Ησαϊας με αρκετούς πιστούς της Μητρόπολης του και ο Δήμαρχος Λακατάμιας, κ.Λουκάς Σπύρου, ενώ τόσο ο Μητροπολίτης Παϊσιος και ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης τους καλωσόρισαν.

Σημειώνεται δε ότι ο Δήμος Καλυμνιων είναι από το 1996 αδελφοποιημένος με τον Δήμο Λακαταμιας ,ενώ όπως τόνισε ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής κ.κ. Ησαϊας η προσκυνηματικη αυτή επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια της  συνέχισης της αδελφοποίησης σε πνευματικό επίπεδο, αλλά και ένα μεγάλο σημαντικό βήμα στην ανάδειξη της Καλύμνου σε Θρησκευτικό προορισμό, ενώ με την ευκαιρία  αυτής της επίσκεψης οι Κύπριοι αδελφοί διέθεσαν και συμβολική βοήθεια τροφίμων  ενίσχυσης του κοινωνικού εργου της Μητροπόλεως μας.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Η επίσκεψη στην Καλυμνο είχε κυρίως προσκυνηματικο χαρακτήρα, αφού μεγάλο μέρος των επιβατών, μετακινήθηκε με τα λεωφορεία του τουριστικού γραφείου MAGOS TOURS στην Ι.Μ. των Αγίων Πάντων για να προσκυνήσουν το ιερό σκήνωμα του Αγίου Σάββα, ενώ πραγματοποιήθηκε  και Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ταμασσού και Ορεινής κ.κ. Ησαϊα , oοπαίος  μετα το πέρας της Θειας Λειτουργίας, απέμεινε χριστιανικές εικόνες και  βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου  στο μητροπολίτης μας κ.Παισιο , ενώ μετα από σύντομους χαιρετισμούς από τους δυο Μητροπολίτες εψαλλει ο  Εθνικός Ύμνος.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως της Κυπριακής αποστολής  στο νησί μας ολοκληρώθηκε στο Συνεδριακό  Κέντρο- Πινακοθήκη του αείμνηστου Καλυμνιου  ζωγράφου Νικολάου  Μαγκου, στην Ι.Μ. των Αγίων Πάντων  ,με την απονομή συμβολικών  δώρων μεταξύ των δυο Δημάρχων των αδελφοποιημένων Δήμων , και  των δυο Μητροπολιτών, ενώ στο τέλος με φόντο την υπέροχη θεα της Καλύμνου  ακολούθησε αναμνηστική  φωτογράφηση.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!