Νέο δρομολόγιο κάθε Σάββατο προς Κάλυμνο

Ένα ακόμη δρομολόγιο προς την Κάλυμνο -κάθε Σάββατο- θα πραγματοποιεί από την επόμενη εβδομάδα το Blue Star Paros για την πληρέστερη ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη με εκπροσώπους της Blue Star Ferries, παρουσία του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας, Νικολάου Λίτινα και υπηρεσ...
Ένα ακόμη δρομολόγιο προς την Κάλυμνο -κάθε Σάββατο- θα πραγματοποιεί από την επόμενη εβδομάδα το Blue Star Paros για την πληρέστερη ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού. 

Αυτό αποφασίστηκε σε σημερινή σύσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη με εκπροσώπους της Blue Star Ferries, παρουσία του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας, Νικολάου Λίτινα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Όπως ανακοινώθηκε, αποφασίστηκε επίσης να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη του έργου προέκτασης του λιμενοβραχίονα του λιμένα της Καλύμνου, ώστε να είναι εφικτή από την επόμενη θερινή περίοδο, η δρομολόγηση και των πλοίων Blue Star I ή Blue Star II.

 

naftemporiki.gr

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!