Συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας με θέμα την Κάλυμνο

Αναζητείται λύση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία για τη σύνδεση του νησιού.Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης συναντήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας με βουλευτές και τοπικούς παράγοντες της περιφέρειας Δωδεκανήσου, παρουσία του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας, Νικολάου Λίτινα και υπηρεσιακών παραγόντων.Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλε...

Αναζητείται λύση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία για τη σύνδεση του νησιού.Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης συναντήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας με βουλευτές και τοπικούς παράγοντες της περιφέρειας Δωδεκανήσου, παρουσία του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας, Νικολάου Λίτινα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της Ν.Δ Μάνος Κόνσολας και Βασίλης-Νικόλαος Υψηλάντης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, εκπρόσωποι των βουλευτών Δημήτρη Κρεμαστινού και Μίκας Ιατρίδη, ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης και ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του Υπουργού προς όλους τους βουλευτές Δωδεκανήσου, για να συζητήσουν το ζήτημα της προσέγγισης των Ε/Γ - Ο/Γ πλοίων (επιβατηγά-οχηματαγωγά) στο λιμάνι της Καλύμνου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν οι εναλλακτικές για την καλύτερη δυνατή συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της Καλύμνου. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας με την πλοιοκτήτρια εταιρία για να διερευνηθεί η δυνατότητα επίτευξης ορθολογικής λύσης.

 

newsbeast

http://www.verena.gr

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!