ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Aρχισαν    οι οικοδομικές εργασίες συντήρησης και στέγασης του ΟΚΑΝΑ στο κτίριο που παραχώρησε το νοσοκομείο της Καλύμνου, προκειμένου να φιλοξενηθεί η δομή, σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρόεδρος του Γενικού Βουβαλειου Νοσοκομείου Καλύμνου κα. Χρυσούλα Σιφουνιού. Διπλά ακριβώς στο κτίριο που παραχώρησε το  Νοσοκομείο θα τοποθετηθεί και συμπληρωματική α...

Aρχισαν    οι οικοδομικές εργασίες συντήρησης και στέγασης του ΟΚΑΝΑ στο κτίριο που παραχώρησε το νοσοκομείο της Καλύμνου, προκειμένου να φιλοξενηθεί η δομή, σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρόεδρος του Γενικού Βουβαλειου Νοσοκομείου Καλύμνου κα. Χρυσούλα Σιφουνιού. 

Διπλά ακριβώς στο κτίριο που παραχώρησε το  Νοσοκομείο θα τοποθετηθεί και συμπληρωματική αίθουσα  προκατ, που θα φιλοξενήσει τον  μηχανολογικό  και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, όπου ήδη βρίσκεται στις αποθήκες του νοσοκομείου.

Ως προς την επιμόρφωση του ιατρικού προσωπικού η κα. Σιφουνιού δήλωσε πέραν των άλλων, πως αυτό είναι αρμοδιότητα του ΟΚΑΝΑ, ενώ η συνολική δομή θα είναι έτοιμη για λειτουργία περί τον Σεπτέμβριο .

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!