“ΞΗΛΩΣΑΝ” ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες , ξήλωσαν ολόκληρη την κεντρική παροχή θέρμανσης του Νικηφορειου Γυμνασίου, προκειμένου στην συνέχεια να επωφεληθούν οικονομικά τις ποσότητες χαλκού που υπήρχαν στο εσωτερικό της σύνδεσης, προκαλώντας επίσης υλικές ζημιές ύψους άνω των 600 ευρώ. Οι άγνωστοι δράστες , ξήλωσαν ολόκληρο το σύστημα της παροχής θέρμανσης...

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες , ξήλωσαν ολόκληρη την κεντρική παροχή θέρμανσης του Νικηφορειου Γυμνασίου, προκειμένου στην συνέχεια να επωφεληθούν οικονομικά τις ποσότητες χαλκού που υπήρχαν στο εσωτερικό της σύνδεσης, προκαλώντας επίσης υλικές ζημιές ύψους άνω των 600 ευρώ. 

Οι άγνωστοι δράστες , ξήλωσαν ολόκληρο το σύστημα της παροχής θέρμανσης του Γυμνασίου που κάλυπτε μια απόσταση περίπου 17 μέτρων, θυμίζοντας ταυτόχρονα ότι στην αγορά του χαλκού, η τιμή που κοστολογείται ανά κιλό κυμαίνεται από 4-5 ευρώ.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παραβατικοτητες σχετιζομενες με τον χαλκό στην Καλυμνο, έχουν πλέον πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας, αφού καθημερινά σημειώνονται 4 εως 5 παρόμοιες περιπτώσεις , όπως τουλάχιστον προκύπτει από τον κλάδο των υδραυλικών του νησιού μας.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!