Μαθαίνουν κίνηση, αθλούνται και ψυχαγωγούνται (φωτο video)

  Την ετήσια εκδήλωση του γυμναστηρίου του πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής, 1.7.12, ο γυμναστής κ. Γιώργος Μαύρος, στην κεντρική πλατεία. Παιδιά από την ηλικία της προσχολικής αγωγής και άνω (4 - 15 ετών) «έδωσαν εξετάσεις» μπροστά σε πολύ μεγάλο πλήθος θεατών και βαθμολογήθηκαν με άριστα, για την πολύ ωραία απόδοση τους σε ασκήσεις αθλητικής...

 

Την ετήσια εκδήλωση του γυμναστηρίου του πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής, 1.7.12, ο γυμναστής κ. Γιώργος Μαύρος, στην κεντρική πλατεία.

 Παιδιά από την ηλικία της προσχολικής αγωγής και άνω (4 - 15 ετών) «έδωσαν εξετάσεις» μπροστά σε πολύ μεγάλο πλήθος θεατών και βαθμολογήθηκαν με άριστα, για την πολύ ωραία απόδοση τους σε ασκήσεις αθλητικής κίνησης. Η καθηγήτρια τους κα. Αγγελική Κουκουβά μέσα από πολύ προσεγμένα και ενδιαφέροντα προγράμματα σύγχρονης ρυθμικής γυμναστικής, εκπαιδεύει τα παιδιά στην αθλητική και χορευτική κίνηση, ώστε να αποκτήσουν χάρη και ρυθμό «εξ απαλών ονύχων».  

Οι μεγαλύτερες ηλικίες, στο GYMNASIUM του κ. Μαύρου, ασκούν το σώμα τους με σύγχρονα μέσα ενόργανης άθλησης και του χαρίζουν ευρωστία, καλλίγραμμη διάπλαση και υγεία.

Πρόκειται για ουσιαστικές κατακτήσεις της Καλύμνου μεγάλης σημασίας, γιατί σήμερα η γυμναστική επιτελεί πολλαπλές λειτουργίες και βοηθάει τον άνθρωπο από όλες τις απόψεις, σωματικά, ψυχολογικά, πνευματικά, ακόμη και κοινωνικά θα λέγαμε.

Τέλος, οι δημόσιες εκδηλώσεις τέτοιων επιχειρηματιών (γυμναστήρια, ωδεία και πάσης φύσεως ιδιωτικές  σχολές) στο τέλος του εκπαιδευτικού έτους, είναι στην ουσία δημόσιες εξετάσεις του έργου που έχουν επιτελέσει. Και αυτό είναι απόδειξη σιγουριάς και υπευθυνότητας του επιχειρηματία που δε φοβάται τον κοινωνικό έλεγχο.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

http://www.argokalymnos.gr

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!