ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ “ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ”

ΑΝΩΝΥΜΗ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΥ – ΑΝΕΚΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη , η αναχώρηση από Κάλυμνο του πλοίου της εταιρείας μας Νήσος Κάλυμνος  θα εκτελείται  στις 09:00 αντί στις 07:00 για την τουριστική περίοδο   από 01 Ιουλίου 2012  μέχρι  και  20 Σεπτεμβρίου  2012 .  Επίσης για την τουριστική περίοδο από 01 Ιουλίου 2012  μέχρι  και  31  ...
ΑΝΩΝΥΜΗ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΥ – ΑΝΕΚ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη , η αναχώρηση από Κάλυμνο του πλοίου της εταιρείας μας Νήσος Κάλυμνος  θα εκτελείται  στις 09:00 αντί στις 07:00 για την τουριστική περίοδο   από 01 Ιουλίου 2012  μέχρι  και  20 Σεπτεμβρίου  2012 .  Επίσης για την τουριστική περίοδο από 01 Ιουλίου 2012  μέχρι  και  31  Αυγούστου μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε Σάββατο μονοήμερη εκδρομή στην Αστυπάλαια  με το πλοίο μας Νήσος Κάλυμνος  αναχώρηση από Κάλυμνο  07:00,  αναχώρηση από Αστυπάλαια 16:00.

Από την Α.Ν.Ε.Κ

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!