ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ “CINEMA IL PARADISO” ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Συναυλία του Μουσικού Συνόλου Καλύμνου(MUSIKA) την οποία διργανωση  θα αναλάβει ο Περιβαλλοντολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Καλύμνου «ΥΔΝΑ», μετίτλο “CINEMA IL PARADISO”  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 21.30 στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ  , σε συνεργασία με τον Καλύμνιο μουσικό Γιώργο Μπουφιδη, που θα αναλάβει και την διεύθυνση – ενο...
Συναυλία του Μουσικού Συνόλου Καλύμνου(MUSIKA) την οποία διργανωση  θα αναλάβει ο Περιβαλλοντολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Καλύμνου «ΥΔΝΑ», μετίτλο “CINEMA IL PARADISO”  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 21.30 στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑΣ  , σε συνεργασία με τον Καλύμνιο μουσικό Γιώργο Μπουφιδη, που θα αναλάβει και την διεύθυνση – ενορχήστρωση της.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει γνωστά μουσικά κομμάτια πασίγνωστων συνθετών  (H.MANCIINI, N.ROTA, E.MORICONE, N.PIOVANI, J.WILLIAMS, M.JARRE, C. GARBEL, S.MYERS κ.α.), τα οποία κυριάρχησαν διαχρονικά στον κινηματογράφο, αφήνοντας παράλληλα το δικό τους διαχρονικό στίγμα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της μεγάλης οθόνης.

Τα πασίγνωστα αυτά κομμάτια θα ερμηνεύσουν οι:

Φλάουτο :ΜΑΡΙΑ ΦΩΚΑ

Κλαρινέτο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ

Βιολί: ΤΑΝΙΑ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ

Μαντολίνο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κιθάρα: ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ

Πιάνο: ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΚΝΑΚΗ

Κοντραμπάσο: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παρουσίαση προγράμματος : ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΡΑΚΙΟΣ 

 

Τεχνική υποστήριξη :ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ

Τιμή εισιτηρίου :10ευρω (κατάστημα Μακαρουνα)

(Πληροφορίες: 694 473 8918/697 080 9422)

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!