ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Στον αυλειο χώρο του Ι.Ν  της Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου Χώρας που διακρίθηκαν το σχολικό έτος 2011-12. Εκδήλωση τις οποίας την ευθύνη έχει από ιδρύσεως της (από αείμνηστο ιερέα της Παναγίας Γεώργιο Χαραμαντα)η εκκλησιαστική επιτροπή του Ι.Ν της Παναγίας Κ...

Στον αυλειο χώρο του Ι.Ν  της Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου Χώρας που διακρίθηκαν το σχολικό έτος 2011-12. 

Εκδήλωση τις οποίας την ευθύνη έχει από ιδρύσεως της (από αείμνηστο ιερέα της Παναγίας Γεώργιο Χαραμαντα)η εκκλησιαστική επιτροπή του Ι.Ν της Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους     ο μητροπολίτης κ. Παΐσιος,  εφημέριοι των Ι.Ν. Προδρόμου και Αγ. Χαραλάμπους Χώρας  κ.α. , ο πρόεδρος του ΔΣ κ.Νικολας Γαβαλας δημ. σ/λοι, και  περιφερειακοί ο δ/ντής του 3ου γυμνασίου κ. Δημητρης Χαντζαριδης  και καθηγητές του γυμνασίου και γονείς-συγγενείς των παιδιών.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος της εκκλησιαστικής αποτροπής  κ. Κ. Μηνέττος, ενώ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δ/ντής του γυμνασίου κ. Χαντσαρίδης και ομιλήτρια ήταν η φιλόλογος του 3ου Γυμνασίου κα. Στέλλα  Βουτσά, η οποία αναφέρθηκε στην πολυποίκιλη εκπαιδευτική και απολογιστική δραστηριότητα των μαθητών που «συνδύασαν γνώση με την αρετή και την επιστήμη με το ήθος» όπως εύστοχα παρατήρησε.

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή σε 34 μαθητές που αρίστευσαν, ενώ ο μητροπολίτης κ Παισιος σε σύντομο του χαιρετισμό εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές , τους μαθητές, και τους γονείς των παιδιών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο χαιρετισμός   του  πρόεδρου της Δημοτικής . Επιτροπής  Παιδείας κ. Γ. Κατσοτούρχη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό τμήμα Χώρας του  Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!