Δόθηκε από το Συμβούλιο Αποδήμων Ελληνισμού (Σ.Α.Ε.) σχέδιο καταστατικού για την Παγκαλυμνιακή Ομοσπονδία Αυστραλίας

 Στον συντονιστή της προσωρινής Διοικούσας επιτροπής για την ίδρυση της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Αντώνη Μιαούδη δόθηκε από το συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού σχέδιο καταστατικού, το οποίο απεστάλει στις Καλυμνιακές Αδελφότητες Ντάργουϊν, Σίδνευ και Μελβούρνη και τους πυρήνες Αδελάϊδας, Μπρισμπέιν και Περθ για να το μελετήσουν. Θα ακολουθ...

 

Στον συντονιστή της προσωρινής Διοικούσας επιτροπής για την ίδρυση της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Αντώνη Μιαούδη δόθηκε από το συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού σχέδιο καταστατικού, το οποίο απεστάλει στις Καλυμνιακές Αδελφότητες Ντάργουϊν, Σίδνευ και Μελβούρνη και τους πυρήνες Αδελάϊδας, Μπρισμπέιν και Περθ για να το μελετήσουν. Θα ακολουθήσει διάλογος και όποιες αλλαγές συμφωνηθούν με στόχο όπως ετέθη μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο, παρουσία του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Δημήτρη Διακομιχάλη στο Ντάργουϊν, να οριστικοποιηθεί η ίδρυση της ομοσπονδίας. Το σχέδιο καταστατικού είναι το ακόλουθο:   

       

 

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!