ΣΤΟ Σ.Α.Σ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Αρκετές «εκπλήξεις»και προβληματισμό  περιλάμβανε η συνεδρίαση του Σ.Α.Σ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκό Συμβούλιο) την περασμένη εβδομάδα, με το θέμα της Καλύμνου να πρωταγωνιστή.Η Κάλυμνος δια της εκπροσώπησης της από τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Γ.Θανατση , με τον  μεν πρώτο να θέτει  εκτός ημερήσιας διάταξης (Ε.Η.Δ) το θέμα της κρηπιδωσης του...
Αρκετές «εκπλήξεις»και προβληματισμό  περιλάμβανε η συνεδρίαση του Σ.Α.Σ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκό Συμβούλιο) την περασμένη εβδομάδα, με το θέμα της Καλύμνου να πρωταγωνιστή.

Η Κάλυμνος δια της εκπροσώπησης της από τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Γ.Θανατση , με τον  μεν πρώτο να θέτει  εκτός ημερήσιας διάταξης (Ε.Η.Δ) το θέμα της κρηπιδωσης του Λιμανιού του νησιού μας, και τον δεύτερο θέματα δρομολογίων των πλοίων της ΑΝΕΚ, πέτυχε αρκετές θετικές εξελίξεις .

Στα θετικά σχετικά με την εξέλιξη ως προς την προσέγγιση πλοίων της   B.STAR, ήταν το γεγονός ότι  οι εργασίες για την κρηπιδωση Λιμένα Καλύμνου  αποτελεί ένα άρτιο καθ'ολα έργο , σύμφωνα με την τοποθέτηση  του Δ/ντη Λιμένων & Λιμενικών υποδομών του Υπουργείου και δεν χωράνε καμία εργασία επιπλέον αφού οι όποιες αιτιάσεις της B.STAR δεν προκύπτουν από πουθενά.

Δεύτερη θετική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι το επιχείρημα της  B.STARγια μικρά βάθη στο Λιμάνι καταρρίφθηκε τόσο από την στοιχειοθετημενη στάση του Δημαρχου, όσο και από την αναφορά του Δ/ντη Λιμένων & Λιμενικών υποδομών , αφού στο ίδιο έργο της Πατμου (8.1μ βάθος στα 15μ από κρηπιδωση ) τα βάθη σε ίδια απόσταση από την κρηπιδωση συγκριτικά της Καλύμνου είναι μεγαλύτερα(12μ.-15μ.στα ίδια βάθη από την κρηπιδωση )!

Επιπλέον θετική εξέλιξη  θεωρείτε επίσης τόσο η διάθεση για εξεύρεση λύσης από το ΣΑΣ (αν και γνομωδοτικο όργανο) , όσο και από την ίδια τη B.STAR,και  η όποια δρομολόγηση πλοίων της B.STAR θα αποφασιστεί μεταξύ της εταιρείας και του δημάρχου της επόμενες ημέρες.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

palmoskalymnou.blogspot.com

http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!