ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Στην αποκατάσταση τμήματος του οδικού δικτυού, στην παραλιακή ζώνη της Καλύμνου, μπροστά από το πρωην επαρχιακό μέγαρο προχώρησε συνεργείο από εργατικό προσωπικό της Τ.Υ. του Δήμου. Τμήμα το οποίο μετα από πρόχειρες  παλαιότερες παρεμβάσεις , δημιουργούσε συχνά πολλά προβλήματα στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, με αποτέλεσμα μάλιστα να υπάρξουν...

Στην αποκατάσταση τμήματος του οδικού δικτυού, στην παραλιακή ζώνη της Καλύμνου, μπροστά από το πρωην επαρχιακό μέγαρο προχώρησε συνεργείο από εργατικό προσωπικό της Τ.Υ. του Δήμου. 

Τμήμα το οποίο μετα από πρόχειρες  παλαιότερες παρεμβάσεις , δημιουργούσε συχνά πολλά προβλήματα στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων, με αποτέλεσμα μάλιστα να υπάρξουν και αρκετές  επίσης πτώσεις κυρίως οδηγών μοτοποδηλάτων.

Αποκατάσταση η οποία ολοκληρώθηκε την επόμενη ημέρα και μετα την τσιμεντόστρωση , το εν λογο τμήμα του οδικού δικτύου δόθηκε τελικά στη κυκλοφορία .

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή: http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!