ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Σε «φουλ» ρυθμούς καθαριότητας κινείται κυριολεκτικά η εξέλιξη του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ενώ οι εργαζόμενοι δίνουν πραγματικά το καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να υπάρξει σύντομο θετικό αποτέλεσμα στον τομεα της καθαριότητας.Χωρισμένοι σε ομάδες συνεργεία εργαζομένων που έχουν προσληφθεί από το πρόγραμμα, αλλά και τομείς που τους έχουν...
Σε «φουλ» ρυθμούς καθαριότητας κινείται κυριολεκτικά η εξέλιξη του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ενώ οι εργαζόμενοι δίνουν πραγματικά το καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να υπάρξει σύντομο θετικό αποτέλεσμα στον τομεα της καθαριότητας.

Χωρισμένοι σε ομάδες συνεργεία εργαζομένων που έχουν προσληφθεί από το πρόγραμμα, αλλά και τομείς που τους έχουν ανατεθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δίνουν την δική τους πινελιά στην καθαριότητα λ.χ. στο οδικό άξονα από Καμάρι-Πάνορμος και από Ταξιάρχη-Πάνορμος, όπου μέσα σε σύντομο χρόνο έχουν καθαρίσει από κάθε λογής σκουπίδια , πευκοβελόνες, θάμνους κ.α. και στις δυο πλευρές  του οδικού δικτύου.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή: http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!