Ένα παιδί ... ένα όνειρο... μία βιβλιοθήκη

Τα σχολειά έκλεισαν και τώρα που έχουμε ελεύθερο χρόνο είπα να ασχοληθώ με το όνειρο μου δηλαδή στο να φτιάξουμε μια σύγχρονη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στο όμορφο νησί μας την Κάλυμνο !! Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι οικονομικές δυσκολίες όλων αρκετές αλλά αφορμή την ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου του Νικηφορείου 1ου  Γυμνασίου στην Κάλυμνο, ξανά στ...

Τα σχολειά έκλεισαν και τώρα που έχουμε ελεύθερο χρόνο είπα να ασχοληθώ με το όνειρο μου δηλαδή στο να φτιάξουμε μια σύγχρονη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ στο όμορφο νησί μας την Κάλυμνο !!

Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι οικονομικές δυσκολίες όλων αρκετές αλλά αφορμή την ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου του Νικηφορείου 1ου  Γυμνασίου στην Κάλυμνο, ξανά στήθηκε η ιστορική βιβλιοθήκη «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ» χάρη στον δραστήριο Γυμνασιάρχη κύριο Παντελή Έλληνα εκεί λοιπόν θα στεγαστεί και το δικό μου όνειρο μια και με πολύ χαρά και αγάπη ο κύριος Έλληνας το αγκάλιασε και το υποστηρίζει .
Παίρνοντας αφορμή από το γεγονός πριν λίγες ήμερες είχα κάνει μια ανακοίνωση για εύρεση βιβλίων, τι να σας πω η ανταπόκριση ήταν τόσο άμεση και θετική, τα μηνύματα και τα σχόλια αμέτρητα (θα σας πω αποτελέσματα σύντομα).

Επειδή όμως μια βιβλιοθήκη δεν έχει ανάγκη μονάχα από βιβλία, έχουμε ανάγκη από μερικά γραφεία, υπολογιστές κτλ, γιατί εδώ στο νησί δεν έχουν όλα τα παιδιά υπολογιστές και έτσι θα μπορούν να κάνουν τις εργασίες τους στην βιβλιοθήκη μας !! 
Ζητάω λοιπόν την στήριξη και την βοήθεια σας … Τι λέτε θα μπορώ να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα ?
Ο Έλληνας πάντα είναι πρόθυμος, ευαίσθητος και πάντα δίπλα στα παιδιά !!

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!