Υπάλληλοι του Δήμου καταγράφουν τους απόδημους μας για το Μητρώο Απανταχού Καλυμνίων.

Η εκστρατεία του Δήμου Καλυμνίων για υλοποίηση του μεγάλου στόχου της δημιουργίας του Μητρώου των Απανταχού Καλυμνίων, μπαίνει σε νέα, πιο συστηματική βάση.Εποχιακοί υπάλληλοι του Δήμου του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, επισκέπτονται τους δημότες στα σπίτια τους και καταγράφουν τους συγγενείς τους που ζουν μόνιμα εκτός Καλύμνου, στην Ελλάδα κ...
Η εκστρατεία του Δήμου Καλυμνίων για υλοποίηση του μεγάλου στόχου της δημιουργίας του Μητρώου των Απανταχού Καλυμνίων, μπαίνει σε νέα, πιο συστηματική βάση.

Εποχιακοί υπάλληλοι του Δήμου του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, επισκέπτονται τους δημότες στα σπίτια τους και καταγράφουν τους συγγενείς τους που ζουν μόνιμα εκτός Καλύμνου, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το όφελος για όλους μας από την καταγραφή των χιλιάδων αποδήμων αδελφών μας, είναι ευνόητο, έχει δε αναλυθεί διαχρονικά επαρκώς, από όλες τις δημοτικές αρχές και παρατάξεις της Καλύμνου.

Θα απαιτηθεί πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό έργο, αλλά θα έχει πολλαπλό όφελος σε τομείς όπως η εθνική διάσταση του θέματος, η οργάνωση του Δικτύου Καλυμνίων, η ανάπτυξη, ο πολιτισμός, η εκπροσώπηση της Καλύμνου στα ανώτερα όργανα των αποδήμων, η αναβάθμισης της επικοινωνίας μας μαζί τους κ.α.

Τα στοιχεία που θα δώσουν οι ερωτώμενοι στους υπαλλήλους της καταγραφής, δεν θα τύχουν καμίας άλλης χρήσεως, εκτός της σύστασης του Μητρώου των Απανταχού Καλυμνίων

Καλούμε όλους τους Καλύμνιους να διευκολύνουν τους υπάλληλους δίνοντας τους όσα στοιχεία συγγενών τους αποδήμων γνωρίζουν και να συμβάλλουν στην επιτυχία της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

 

Δρόσος Ταυλάριος

Υπεύθυνος Αποδήμων

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!