ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟ NORTH FACE 28-30 Σεπτεμβρίου

Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής του Διεθνούς Αναρριχητικού Φεστιβάλ Καλύμνου  που θα πραγματοποιηθεί στις 28,29 30 Σεμπτεμβριου , με την  συνεργασία του Δήμου Καλυμνιων και ενός από τους μεγαλύτερους κολλοσους στον χώρο της αναρρίχησης, ΝΟRΤΗ  FACE. Σε κοινή συνέντευξη τυπου που παραχώρησε ο Δημαρχος Δ.Διακομιχαλης , ο πρόεδρος της...


Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρόγραμμα διεξαγωγής του Διεθνούς Αναρριχητικού Φεστιβάλ Καλύμνου  που θα πραγματοποιηθεί στις 28,29 30 Σεμπτεμβριου , με την  συνεργασία του Δήμου Καλυμνιων και ενός από τους μεγαλύτερους κολλοσους στον χώρο της αναρρίχησης, ΝΟRΤΗ  FACE. 

Σε κοινή συνέντευξη τυπου που παραχώρησε ο Δημαρχος Δ.Διακομιχαλης , ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ.Γιωργος Κοπανεζος , και εκ μέρους της Ν.F η κα. TizianaDiGioia (sponsorshipmanagerN.F.) προς τα τοπικά ΜΜΕ,   παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Διεθνές Αναρριχητικού Φεστιβάλ, όπου περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων με την συμμετοχή 22 αθλητών   αναρρίχησης   παγκόσμιας εμβέλειας από τρεις (3) ηπείρους!!

Στις εισαγωγικές τους δηλώσεις τόσο ο δήμαρχος όσο και Πρόεδρος της Δ.Ε.Τ κ.Κοπανεζος,  αναφέρθηκαν στην  δυναμική προοπτική που ανοίγεται στην αναρρίχηση στο νησί μας με την συμμετοχή της N.F ,αλλά και στα πολλαπλά  οφέλη που προκύπτουν για την Καλυμνο  τα επόμενα τρία χρόνια , με την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης που θα αποτελέσει γιορτή για την αναρρίχηση.

Επίσης, στην συνέχεια ο δήμαρχος δήλωσε πως θα επιδιωχθεί η παρουσία του νέου υπουργού Τουρισμού, Βουλευτές του νομού και  του Περιφερειάρχη στα πλαίσια των υπογραφών σύμβασης με την N.F. τον Ιούλιο , αφού αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός για ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια η  κα. Tiziana Di Gioia αφού ευχαρίστησε το Δήμο και τους χορηγούς της διοργάνωσης ,αναφέρθηκε  στις δράσεις του τριήμερου Διεθνές Φεστιβάλ , όπου περιλαμβάνει συν τοις αλλοις  OPENMARATHONγια αρχάριους αναρριχητές , αλλά και δύσκολες αναβάσεις για έμπειρους αθλητές, αλλά και διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο για παγκόσμιας εμβέλειας αναρριχητές , ενώ μέχρι τώρα έχουν δείξει ενδιαφέρον μεγάλοι  αθλητές όπως ο YUJI HIRAYAMA, SIMONE MORO , DANIANDRADA, SAM ELIASκ.α.

Επίσης η  SponsorShipManagerτης NorthFace, αναφέρθηκε και στην προβολή του  αναρριχητικού Φεστιβάλ μέσω σχετικής ιστοσελίδας το οποίο φιλοξενεί  το website της NORTHFACE   www.THENORTHFACEJOYRNAL.COM , ενώ τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι το ένα από τα τρία τρειλερς (τα δυο αναμένονται τον Ιούλιο)ήδη έχει δεχθεί περισσότερα από 17.000 επισκέψεις, δείγμα πέραν των άλλων του ενδιαφέροντος για το αναρριχητικό Φεστιβάλ στην Καλυμνο.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή: http://www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!