ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ -VIDEO

Mε πρόσφατη του απόφαση το ΔΣ ψήφισε ομόφωνα μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου, των οποίων η καταλυτική ημερομηνία ορίστηκε στα τέλη ΣεμπτεμβριουΣυγκεκριμένα το ΔΣ αποφάσισε την μονοδρομηση του περιφερειακού δρόμου Μυρτιές –Μασούρι , και ειδικότερα από την παιδική χαρά Μυρτιών με κατεύθυνση προς Μασούρι...

Mε πρόσφατη του απόφαση το ΔΣ ψήφισε ομόφωνα μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου, των οποίων η καταλυτική ημερομηνία ορίστηκε στα τέλη Σεμπτεμβριου

Συγκεκριμένα το ΔΣ αποφάσισε την μονοδρομηση του περιφερειακού δρόμου Μυρτιές –Μασούρι , και ειδικότερα από την παιδική χαρά Μυρτιών με κατεύθυνση προς Μασούρι ,αλλά και την μονοδρομηση  του τμήματος του κεντρικού οδικού άξονα , από τα σημεία δηλαδή που διασταυρώνεται η κεντρική οδός με την περιφερειακή οδό Μυρτιές –Μασούρι , με κατεύθυνση από Μασούρι προς Μυρτιές, όπως κάθε χρόνο.

Στην κεντρική πλατεία αποφασίστηκε επίσης  η απαγόρευση σταθμευσης από την γνωστή καφετερια CIAO  εως το Δημοτικό μέγαρο και στις δυο πλευρές του δρόμου, μέτρο το οποίο θα ισχύει μέχρι της 30 Σεμπτεμβριου .

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ομόφωνη απόφαση του ΔΣ , αποφασίστηκε η απαγόρευση της στάθμευσης στον  κεντρικό εμπορικό δρόμο , από  δημοτικό μέγαρο εως σταθμό ταξί ,και από σταθμό ταξί εως τράπεζα Eurobank , ενώ επιτρέπετε  η προσωρινή στάθμευση των οχημάτων κατά μήκος του εμπορικού δρόμου με ταυτόχρονη αστυνόμευση της εφαρμογής  από την Δημοτική Αστυνομία, και με μια επιπλέον διαφοροποίηση ως προς την ισχύ της, αφού θα η χρονική διάρκεια του μέτρου ισχύει μέχρι ανακλήσεως της από το ΔΣ.

Σε συνέχεια των απαγορευτικών ρυθμίσεων στην Ποθια, αποφασίστηκε επίσης η απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων από τον σταθμό ταξί προς την διασταύρωση με κατεύθυνση προς τον Αγ.Γεωργιο .Στην πλατεία της ΡΙΝΑΣ Βαθύ, αποφασίστηκε  η απαγόρευση της στάθμευσης , με την εξαίρεση να επιτρέπεται μόνο η προσωρινή στάση για την τροφοδοσία των παρακείμενων καταστημάτων , μέχρι τα τέλη Σεμπτεμβριου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , οι οποίες λαμβάνονται σε ετήσια βάση και ναι μεν έχουν ως στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση που παρατηρείτε σε μεγάλη έκταση  κυρίως τους θερινούς μήνες ,αλλά μεγάλο ενδιαφέρον αποτελεί εκτός των άλλων  το γεγονός σε ποιο στάδιο βρίσκεται η επικαιροποιηση  της κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη ,που ευελπιστούμε με την εφαρμογή της να δοθεί λύση στη καθημερινότητα της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρείτε καθολην την διάρκεια του χρόνου, με επίκεντρο τον ευρύτερο χώρο της Ποθιας, αφού άλλωστε αποτελεί και προεκλογική δέσμευση του σημερινού δημάρχου.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!