Έφτασε Η Ώρα των Αποδήμων .

Μια νέα εκπομπή άρχισε να εκπέμπει  από το TV12  Καλύμνου. " Η Ώρα των Αποδήμων" με παρουσιαστή τον κύριο Γεώργιο Ν. Λιά  , έχει σαν σκοπό την ενημέρωση των Καλυμνίων , εντός και εκτός Καλύμνου, όπου εκπέμπει το τηλεοπτικό και διαδικτυακό σήμα του σταθμού . Έτσι μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη στις 1 το μεσημέρι, η ωριαία εκπομπή με θεματολογία...
Μια νέα εκπομπή άρχισε να εκπέμπει  από το TV12  Καλύμνου.

 

" Η Ώρα των Αποδήμων" με παρουσιαστή τον κύριο Γεώργιο Ν. Λιά  , έχει σαν σκοπό την ενημέρωση των Καλυμνίων , εντός και εκτός Καλύμνου, όπου εκπέμπει το τηλεοπτικό και διαδικτυακό σήμα του σταθμού . Έτσι μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη στις 1 το μεσημέρι, η ωριαία εκπομπή με θεματολογία ειδήσεις που αφορούν τους ομογενείς και με τηλεφωνική επαφή με τον κύριο Αντώνη Μιαούδη και το Ραδιόφωνο του Ντάργουιν της Αυστραλίας, καλύπτει ένα κενό που έλειπε από την ενημέρωση των Ομογενών μας.

 

Όπως δήλωσε ο κύριος Λιάς " Είναι τιμή και χαρά μου, σαν "Καλυμνάκι του Εξωτερικού", να προσφέρω στην προσπάθεια που γίνεται να ενωθούν οι απανταχού Καλύμνιοι ".

 

Ακολουθεί το βίντεο της πρώτης εκπομπής " Η Ώρα των Αποδήμων" με καλεσμένο τον υπεύθυνο του Δήμου Καλυμνίων σε θέματα αποδήμων κύριο Δρόσο Ταυλάριο:

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!