ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΛΥΜΝΟ

Επιτυχημένο κρίνεται κατά πολλής το νέο μέτρο που εφαρμόζει τις τελευταίες εβδομάδες η Υπηρεσία Καθαριότητας (Υ.Κ) του Δήμου Καλυμνιων , να διατηρεί τους κεντρικούς οδικούς άξονες του νησιού μας  υιοθετώντας - κατά ένα τρόπο-  το  μέτρο καθαριότητας του Δήμου Ρόδου (τηρουμένων των αναλογιών). Ως γνωστών λογο της υποστελεχωσης της Υ.Κ ,της δεινής ο...

Επιτυχημένο κρίνεται κατά πολλής το νέο μέτρο που εφαρμόζει τις τελευταίες εβδομάδες η Υπηρεσία Καθαριότητας (Υ.Κ) του Δήμου Καλυμνιων , να διατηρεί τους κεντρικούς οδικούς άξονες του νησιού μας  υιοθετώντας - κατά ένα τρόπο-  το  μέτρο καθαριότητας του Δήμου Ρόδου (τηρουμένων των αναλογιών). 


Ως γνωστών λογο της υποστελεχωσης της Υ.Κ ,της δεινής οικονομικής κατάστασης του Δήμου, της απαγόρευσης προσλήψεων και όλα τα σχετικά, η δημοτική αρχή αποφάσισε να  «υιοθετήσει»  το σκεπτικό με σκοπό τουλάχιστον οι κεντρικοί δρόμοι τα Σαββατοκύριακα, η εικόνα που παρουσιάζει το νησί με τα σκουπίδια να είναι  αισθητικά καλύτερη.

 

Ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα,  συνεργείο της Υ.Κ. συγκεκριμένες ώρες της ημέρας καθαρίζουν τους κάδους απορριμμάτων κατά μήκος κυρίως των κεντρικών οδικών αξόνων από κεντρική πλατεία μέχρι και  το Μασούρι.

Ικανοποιητικά κρίνονται τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα  «ειδικών παρεμβάσεων» της Υ.Κ. και η προσδοκία είναι μετα και την πρόσληψη των 60 ατόμων από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας η εικόνα της ικανοποίησης να είναι σταθερή και τις υπόλοιπες ημέρες αλλά να «λυθούν» και τα χεριά της υπηρεσίας .

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή: www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!