100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΤΕΛΕΝΔΟ ΒΑΘΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (VIDEO)

To ποσό   των 100.000 ευρώ μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλυμνιων - Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (Δ.Λ.Τ.) και Περιφέρειας Ν. Α. από την τελευταία,   και το οποίο θα κατευθυνθεί στην εκπόνηση μελετών όσον αφορά την περιοχή του Εμπορείου, για το  αλιευτικό καταφύγιο  της Τελενδου και στο Βαθύ,   δημοσιοποίησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ....

To ποσό   των 100.000 ευρώ μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλυμνιων - Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (Δ.Λ.Τ.) και Περιφέρειας Ν. Α. από την τελευταία,   και το οποίο θα κατευθυνθεί στην εκπόνηση μελετών όσον αφορά την περιοχή του Εμπορείου, για το  αλιευτικό καταφύγιο  της Τελενδου και στο Βαθύ,   δημοσιοποίησε ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Γιωργος Κατσοτουρχης.

Όπως ανέφερε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κατσοτουρχης το ποσό των 100.000 ευρώ, ήταν αποτέλεσμα συνάντησης του Περιφερειάρχη Μαχαιριδη, του αντ/ρχη κ. Φώτη Χατζηδιακου και των δυο περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου (Γ. Κατσοτουρχη –Κ.Σταυλας).

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή:  www.kalymniansvoice.com

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!