Ιατρικό Συνέδριο στην Κάλυμνο 8 9/6/12 – μεγάλη η συμμετοχή

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία, της οποίας αντιπρόεδρος είναι ο διαπρεπής Καλύμνιος καρδιολόγος κύριος Ιωάννης Ε. Καλλικάζαρος (φωτο), στα πλαίσια του «2ου Συνεδρίου Καρδιαγγειακών Παθήσεων», διοργάνωσε τιμητικά και στην Κάλυμνο συνεδριακές ημέρες εκλαϊκευμένων ομιλιών πάνω σε καρδιολογικά θέματα, το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Ελιέ...

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία, της οποίας αντιπρόεδρος είναι ο διαπρεπής Καλύμνιος καρδιολόγος κύριος Ιωάννης Ε. Καλλικάζαρος (φωτο), στα πλαίσια του «2ου Συνεδρίου Καρδιαγγειακών Παθήσεων», διοργάνωσε τιμητικά και στην Κάλυμνο συνεδριακές ημέρες εκλαϊκευμένων ομιλιών πάνω σε καρδιολογικά θέματα, το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Ελιές.

 Το Συνέδριο αυτό είναι ενταγμένο στο «4ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορειοανατολικού Αιγαίου» της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας και αποτελεί αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της, εδώ και πολλά χρόνια, για την ενημέρωση της ελληνικής περιφέρειας πάνω σε καρδιολογικά θέματα.

Η Κάλυμνος, με την παρουσία περίπου 100 επιστημόνων, έζησε ημέρες αναβάθμισης του πολιτισμικού της επιπέδου και, σαφώς, της τουριστικής κίνησης. Το σημαντικότερο είναι ότι το συνέδριο αυτό κινητοποίησε Καλύμνιους γιατρούς, αλλά και πάρα πολλούς απλούς πολίτες να βγούν έξω, έστω για λίγος, από την καθημερινότητα της φθοράς του γκρίζου ορίζοντα της πολιτικής. Το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Πρόεδροι του συνεδρίου και οι κύριοι Ι. Ε. Καλλικάζαρος και Γ. Παρχαρίδης, ενώ η σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής βεβαιώνει τη σοβαρότητα και τον πραγματικά πανελλήνιο χαρακτήρα του συνεδρίου, αποτελείται από γιατρούς της Αθήνα, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Χίου, Λέσβου, Λήμνου, Σάμου, Ικαρίας.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, το απόγευμα της 8.6.12, το συνέδριο ξεκίνησε με τρεις προσυνεδριακές ομιλίες πάνω σε γενικότερα ιατρικά θέματα και πρώτη ομιλήτρια την Καλυμνιά δερματολόγο κυρία Καλοτίνα Κορφιά, η οποία εντυπωσίασε το ακροατήριο με την επιστημοσύνη της, τα άριστα ελληνικά της και την άνεση στο λόγο. Στη συνέχεια έγινε η έναρξη του συνεδρίου με χαιρετισμούς και ακολούθησαν ομιλίες πάνω σε καρδιολογικά θέματα. Από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι του Σαββάτου το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει συνεχή στρογγυλά τραπέζια με πολύ ενδιαφέροντα θέμα και διαπρεπείς καρδιολόγους.

Ο Ι. Καλλικάζαρος τιμά την Κάλυμνο με την πανελλήνια και διεθνή επιστημονική του καταξίωση, την υψηλή επαγγελματική του επάρκεια, την ευσυνειδησία και τον ανθρωπισμό του, και για τη μεγάλη αγάπη στο νησί του και τους συμπατριώτες του.          

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή: http://www.argokalymnos.gr

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!