ΕΠΑΦΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ (VIDEO)

Συνάντηση σε πρώτη φάση έτσι ώστε να ανοίξει σταδιακά και η αγορά της Ρωσίας και προς το νησί μας ,είχαν τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος ,ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γ.Θανατσης και αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ κ.Χρηστος Χατζημιχάλης, με τον εκπρόσωπο  ενός από τα πιο μεγάλα  τουριστικά γραφεία μετακίνησης Ρώσων  τουριστών (BELEON TOURS)  κ. Διονύση Αγγελιδη,...

Συνάντηση σε πρώτη φάση έτσι ώστε να ανοίξει σταδιακά και η αγορά της Ρωσίας και προς το νησί μας ,είχαν τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος ,ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γ.Θανατσης και αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ κ.Χρηστος Χατζημιχάλης, με τον εκπρόσωπο  ενός από τα πιο μεγάλα  τουριστικά γραφεία μετακίνησης Ρώσων  τουριστών (BELEON TOURS)  κ. Διονύση Αγγελιδη, στα γραφεία του Δ.Λ.Τ .   

    

Στην σύντομη αλλά ουσιαστική συζήτηση , ( μετα από ξενάγηση στην Καλυμνο), αναπτύχθηκαν οι προοπτικές που ανοίγονται πάνω σε σοβαρές βάσεις για μια προσπάθεια η διείσδυση Ρώσων τουριστών να αποτελέσουν και τα θεμέλια οικονομικού πυλώνα του νησιού μας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Διακομιχαλης.

Σε αυτόν το σχεδιασμό σημαντική συμβολή θα έχει να παίξει και ο ρόλος της ΑΝΕΚ στα πλαίσια του σχεδιασμού που γίνεται με άνοιγμα των δρομολογίων σε Λερο και Πατμο, όπως είπε ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ.Γιωργος  Θανατσης.

Ο κ. Δ. Αγγελιδης φανερά εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της Καλύμνου , κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο Αρχαιολογικό μας Μουσείο, τον Ι.Ν του Αγ.Σαββα, αλλά και στην γαστρονομία της Καλύμνου, σταθηκε στο γεγονός ότι η  ομοθρησκεια των δυο λαών, δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα για το νησί,  όπως και το γεγονός ότι από φέτος θα πρέπει να μπουν οι σωστές βάσεις για το μέλλον.

Τελος ο δήμαρχος δήλωσε πως θα επιδιώξει άμεσα  συνάντηση  με τους ξενοδόχους στην προοπτική της μελλοντικής συνεργασίας, ενώ ο κ Θανατσης είπε πως όλα είναι σχεδόν έτοιμα έτσι ώστε από την μεθεπόμενη εβδομάδα να αρχίσουν οι ημερήσιες εκδρομές.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!