Δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γ.Ρούσσος

Σε ομιλία του την  Πέμπτη (07-06-2012)  στο Πνευματικό Κέντρο αναφέρθηκε στην απόφαση του αυτή και στην μέχρι τώρα πολιτική  πορεία . Θα παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος μόλις εκλεγεί ο νέος Αρχηγός της ΠαράταξηςΜε γραπτή  ανακοίνωση του την περασμένη Τρίτη ο τέως Δήμαρχος Γιώργος Ρούσσος έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις...

Σε ομιλία του την  Πέμπτη (07-06-2012)  στο Πνευματικό Κέντρο αναφέρθηκε στην απόφαση του αυτή και στην μέχρι τώρα πολιτική  πορεία . 

Θα παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος μόλις εκλεγεί ο νέος Αρχηγός της Παράταξης

Με γραπτή  ανακοίνωση του την περασμένη Τρίτη ο τέως Δήμαρχος Γιώργος Ρούσσος έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 Την Πέμπτη 07/06/12 και ώρα 8 το βράδυ  στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,  μιλήσε  για την απόφαση του αυτή.

Τη συγκέντρωση αυτή την χαρακτήρισε ως Ανοικτή συνέλευση της Παράατξης του,ως διάθεση συζήτησης με κάθε Καλύμνιο για την απόφαση του και τέλος ως  συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ.

 Η εκδήλωση που διήρκησε 2,5 ώρες και την παρακολούθησαν περί τα 70 άτομα, ξεκίνησε με ερωτήσεις από δημοσιογράφους και παρισταμένους και έκλεισε με την τοποθέτηση του Γ.Ρούσσου που ήταν μία αναδρομή στην πολιτική πορεία  τη δική του αλλά και της Παράταξης του,ενώ έκανε και ένα απολογισμό του έργου της οκταετίας του ως Δήμαρχος.

Δήλωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι διαδιακσίες για την εκλογή του νέου Αρχηγού της Παράταξης και θα παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος μόλις εκλεγεί ο νέος  Αρχηγός.

 

 

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση  του Γ.Ρούσσου που δημοσιοποίησε στις 5 Ιουνίου 2012 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΡΟΥΣΣΟΣ

Αριθ. Πρωτ. 34                                                                                                                                                                                                                                                                           Κάλυμνος 05-06-2012

1.Προς Τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης μας

2.Κάθε Καλύμνιο και Καλυμνιά.

3.ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί μου συνεργάτες, μέλη και φίλοι της παράταξης μας, Καλυμνιές και Καλύμνιοι, εκπρόσωποι των τοπικών μας ΜΜΕ.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, δυσκολία στην έκφραση και ένα μεγάλο βάρος ευθύνης να με κυριαρχεί, γράφω αυτές τις γραμμές για να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και ίσως και για εσάς και για την Κάλυμνο.

Σας ανακοινώνω λοιπόν ότι αποφάσισα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2014.

Νιώθω την θεσμική υποχρέωση αλλά και την προσωπική μου ανάγκη να δώσω τις αναμενόμενες από εσάς εξηγήσεις για την απόφαση μου αυτή και επίσης να προδιαγράψω τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την επακόλουθη αναγκαία αλλαγή στην ηγεσία της παράταξης μας αλλά και να καταθέσω τις σκέψεις μου για την πορεία του νησιού μας από εδώ και πέρα εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και άμεσων απειλών αλλά και ευκαιριών για την Πατρίδα μας.

Προς το παρόν αρκούμαι να διαβεβαιώσω ότι η απόφαση μου αυτή δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και ουσιαστικά έχει οριστικοποιηθεί εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον και μετά από συνεχή περίσκεψη από την επομένη της ήττας μας στις δημοτικές εκλογές έως και σήμερα.

Η ήττα μας εκείνη αποτελεί αντικειμενικά την έκφραση της κυρίαρχης απόφασης του Καλυμνιακού Λαού να αναθέσει τις τύχες της Καλύμνου στον κ. Διακομιχάλη, στην παράταξή του και στην δική του αναπτυξιακή, πολιτική και αισθητική πρόταση για την Κάλυμνο και συγχρόνως συνιστά την αντίστοιχη αποδοκιμασία κυρίως εμού προσωπικά και της δικής μας αναπτυξιακής, πολιτικής και αισθητικής πρότασης για το νησί μας.

Την προσεχή Πέμπτη 07/06/12 και ώρα 8 το βράδυ θα βρίσκομαι στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να σας μιλήσω για την απόφαση μου αυτή καθώς και για όλα τα παραπάνω.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκεστε σε αυτήν την τελευταία πολιτική μου παρουσία με την ιδιότητά μου ως επικεφαλής της Παράταξής μας όπου επίσης θα απαντήσω και σε πιθανές ερωτήσεις των τοπικών μας δημοσιογράφων.

Γιώργος Α. Ρούσσος

Επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Δημοτικός Σύμβουλος τ. Δήμαρχος Καλυμνίων


Πηγή: http://kalymnos-news.gr

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!