1Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η 1η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ που έγινε στο νησί  μας , με την συνδιοργανωση να έχουν αναλάβει από κοινού  ο Σύλλογος Γονέων –Μαθητών και του Ποδηλατικού Συλλόγου Καλύμνου, βασισμένη σε ιδέα των μικρών μαθητών  του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως, στα πλαίσια του εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος  που γιορτάζεται την 5η Ιο...
Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η 1η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ που έγινε στο νησί  μας , με την συνδιοργανωση να έχουν αναλάβει από κοινού  ο Σύλλογος Γονέων –Μαθητών και του Ποδηλατικού Συλλόγου Καλύμνου, βασισμένη σε ιδέα των μικρών μαθητών  του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως, στα πλαίσια του εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος  που γιορτάζεται την 5η Ιουνίου.


Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση με πολλούς αποδέκτες και όσον αφορά την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της Ποθιας , με πρωταγωνιστή την μετακίνηση με ποδήλατο , ενώ σε σύντομη του αναφορά ο Δήμαρχος δήλωσε πως θα εξεταστεί σοβαρά η προοπτική μιας τέτοιας θεσμοθέτησης σε συνεργασία με τον ποδηλατικό σύλλογο, και όλους του σχετιζομενους φορείς.

 

 

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επιτυχία του Ποδηλατικού Γύρου στην Ποθια ,εκτός του σύλλογο γονέων –μαθητών και του ποδηλατικού συλλόγου,   σημαντική συμβολή είχε η συνεργασία όλων των αρχών όπως το Λιμεναρχείο, η αστυνομία, η δημοτική αστυνομία, , η Δημοτική Επιτροπή  Αθλητισμού, κ.α.

Παιδιά όλων των ηλικιών, μέλη του ποδηλατικού Συλλόγου του νησιού μας ,πρόσκοποι, μεγάλοι και μικροί δυανυωντας με ποδήλατο την απόσταση από το Λιμεναρχείο – Ιχθυόσκαλα- Σταθμό ταξί – Εμπορικό Επιμελητήριο ,και με τερματισμό την κεντρική πλατεία του νησιού μας , χάρισαν μοναδικές στιγμές περιβαλλοντικής συνειδήσεις  στέλνοντας το μυνημα  ότι υπάρχει  εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης εντός της πόλεως , αυτής με το ποδήλατο.

Στο σημείο τερματισμού της 1ΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ στην κεντρική μας Πλατεία, μαθητές σχολείων έστειλαν πολυποίκιλα μυνηματα προς πασαν κατεύθυνση,  γύρω από την χρήση του ποδηλάτου , του κανόνες ασφαλής  οδήγησης ποδήλατου, την προσφορά στην υγεία , την αναγκαιότητα για   ενσωμάτωση στην καθημερινότητα μας κ.α. ενώ στην συνέχεια παιδιά κατέθεσαν την μοναδική τους εμπειρία μέσα από την συμμετοχή τους.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!