ΟΜΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Ομάδες  ζωγράφων (ερασιτέχνες) από την Αυστραλία ,συνδιαζωντας  τις διακοπές τους  και την ευχαρίστηση  τους στο να ζωγραφίζουν τις  ομορφιές των νησιών της Χώρας μας, επισκέπτονται 3-4 φορές τα νησιά μας , με κοινό σημείο αναφοράς κάθε φορά την Καλυμνο. Σημειώνεται δε, ότι οι εικαστικές αποτυπώσεις τους από το "tours"  στα Ελληνικά νησιά τοποθε...
Ομάδες  ζωγράφων (ερασιτέχνες) από την Αυστραλία ,συνδιαζωντας  τις διακοπές τους  και την ευχαρίστηση  τους στο να ζωγραφίζουν τις  ομορφιές των νησιών της Χώρας μας, επισκέπτονται 3-4 φορές τα νησιά μας , με κοινό σημείο αναφοράς κάθε φορά την Καλυμνο.

Σημειώνεται δε, ότι οι εικαστικές αποτυπώσεις τους από το "tours"  στα Ελληνικά νησιά τοποθετούνται στην συνέχεια σε εκθέσεις τις Αυστραλίας , όπου παρουσιάζουν μεγάλοι επισκεψημοτητα και  τυγχάνουν επίσης και  μεγάλης αποδοχής  από ΜΜΕ περιοδικά κ.α. συμβαλωντας σημαντικά στην προβολή και των αντίστοιχων περιοχών.

Σχετικά με την Καλυμνο, εντασωντας στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες οι Αφοί  Ψαροματη (Γιάννης & Μπαμπης/ Μυρτιές), ξεκινώντας πριν δέκα χρόνια  , προσπάθησαν να εντάξουν σε αυτές  τις  «εικαστικές διακοπές» και την Καλυμνο, πετυχαίνοντας θετικά αποτελέσματα.

Ομάδες ζωγράφων από Μελβούρνη, Συδνευ κ.α. πόλεις της Αυστραλίας , 3-4 φορές σε ετήσια βάση μεταξύ και άλλων νησιών επισκέπτονται και την Κάλυμνο, και με κάθε φορά διαφορετικά είδη ζωγραφικής(παστελ, ακουαρελ κ.α) αποτυπώνουν διάφορα τοπια του νησιού μας, συμβαλωντας παράλληλα και στην προβολή της Καλυμνου, στην Αυστραλία.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!