ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Λ. Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (VIDEO)

Με πολύχρωμα καβαδια και παραδοσιακές στολές, χορευτικές φιγούρες από μικρά παιδιά βγαλμένδες από την ζωντανή παραοση της Καλύμνου  υπο τα αυστηρά και συχρονος  στοργικά μάτια των δασκαλών χορού τους, αλλά και το ζεστό χειροκρότημα ως είσπραξη των προσπαθειών τους από τους γονείς ,γέμισε η περιοχή πίσω από το Λιμεναρχείο(γνωστή και ως ΚΕΜΠΕΛ ΟΧΑΙΟ)...

Με πολύχρωμα καβαδια και παραδοσιακές στολές, χορευτικές φιγούρες από μικρά παιδιά βγαλμένδες από την ζωντανή παραοση της Καλύμνου  υπο τα αυστηρά και συχρονος  στοργικά μάτια των δασκαλών χορού τους, αλλά και το ζεστό χειροκρότημα ως είσπραξη των προσπαθειών τους από τους γονείς ,γέμισε η περιοχή πίσω από το Λιμεναρχείο

(γνωστή και ως ΚΕΜΠΕΛ ΟΧΑΙΟ) στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης των παιδικών τμημάτων του ΛΕΚ  (Λυκείου Ελληνίδων της Καλύμνου).

Παρά το μεγάλο εύρος της περιοχής , τελικά  φάνηκε πολύ μικρή τόσο για να φιλοξενήσει τα 350 παιδιά των  παιδικών  τμημάτων ,όσο και το μεγάλο έργο –συνεισφορά στην διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων, που διετελει διαχρονικά και ακούραστα  το  Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα  Καλύμνου, ενώ ο μεγάλος όγκος  του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση ήταν αρκετα μεγάλος και για μια ώρα περίπου απόλαυσε - εκτός των άλλων - το αστείρευτο και πυγαίο ταλέντο των μικρών και μελλοντικών Καλυμνιων  σε πολλά είδη χορών και περιοχών της Χώρας μας.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Στο μεγάλο παραγωγικό πολιτιστικό έργο του ΛΕΚ σημαντική θέση  εκτός των μέλη του Δ.Σ , έχουν και τα σχολικά ιδρύματα του νησιού μας , αφού παραχωρούν τις  αίθουσες τους (Παρθεναγωγείο , 1Ο δημοτικό σχολείο Πόλεως , 1ο & 2ο  Δ.Σ Χώρας, Βαθύ, Πανόρμου, Στέκι Νεολαίας  Δήμου) προκειμένου να γίνει η  διδασκαλία των χορών  στα μικρά παιδιά ενώ εξίσου σημαντική θέση φυσικά έχουν και οι δάσκαλοι/ες : Ιερομόναχου Μαρία, Βούλα Κουτελλα,Ευδοκια Οικονομιδου , Νικόλα Κουκουβα, Μιχάλη Καμπουρακη, που με μεράκι και αγάπη μεταλαμπαδεύουν την ομορφιά των παραδοσιακων χορών στα μικρά παιδιά.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!