ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ-(VIDEO)

Αρκετοί  ήταν για πολλοστή φορά οι πιστοί που τίμησαν στο μικρό μοναστήρι της Αγίας Τριαδος που βρίσκεται έναντι του Κάστρου Χώρας - όπως και σε πολλές περιοχές του νησιού μας, στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος. Εορτή η οποία σημειώνεται, κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό πιστών, που παρακολούθησαν την θεία λειτουργία που πραγματοπο...

Αρκετοί  ήταν για πολλοστή φορά οι πιστοί που τίμησαν στο μικρό μοναστήρι της Αγίας Τριαδος που βρίσκεται έναντι του Κάστρου Χώρας - όπως και σε πολλές περιοχές του νησιού μας, στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.


Εορτή η οποία σημειώνεται, κάθε χρόνο συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό πιστών, που παρακολούθησαν την θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε από τον πατήρ Αντώνιο Μακρυλλο.
Μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας, όσοι ήθελαν απόλαυσαν την γεύση του καφέ και του παραδοσιακού Καλυμνικου τυριού που προσέφερε η εκκλησιαστική επιτροπή του Πρόδρομου Χώρας –που έχουν και την ευθύνη του μοναστηριού- ενώ ακολούθησε το τρισάγιο   στους κτήτορες του μοναστηριού.
Το απόμακρο της τοποθεσίας του  μοναστηριού,-  συν τοις αλλοις -χάρισε την μοναδική ευκαιρία στους πιστούς, να απολαύσουν και την υπεροχή θεα μεγάλου τμήματος του νησιού μας από ψηλά .

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!