28 ιστιοπλοϊκά σκάφη στην Κάλυμνο στα πλαίσια του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Ιταλο-Ελληνικής Φιλία

28 ιστιοπλοϊκά σκάφη βρίσκονται από σήμερα το απόγευμα ελλιμενισμένα στο λιμάνι της Καλύμνου και συγκεκριμένα στη νέα προβλήτα Tarpon Springs (μετά το Δημαρχείο). Τα ιστιοφόρα με τα 150 περίπου άτομα που έχουν ως πλήρωμα συμμετέχουν στο 2ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «Ιταλο-Ελληνικής Φιλίας» που ξεκίνησε το Σάββατο 26 Μαίου από την μαρίνα της Λέρου...
28 ιστιοπλοϊκά σκάφη βρίσκονται από σήμερα το απόγευμα ελλιμενισμένα στο λιμάνι της Καλύμνου και συγκεκριμένα στη νέα προβλήτα Tarpon Springs (μετά το Δημαρχείο).

Τα ιστιοφόρα με τα 150 περίπου άτομα που έχουν ως πλήρωμα συμμετέχουν στο 2ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «Ιταλο-Ελληνικής Φιλίας» που ξεκίνησε το Σάββατο 26 Μαίου από την μαρίνα της Λέρου.

Τα ιστιοφόρα μέχρι τώρα έχουν προσεγγίσει την Πάτμο, το Didim(Γέροντα) της Τουρκίας, και πρόκειται να αναχωρήσουν από Κάλυμνο το Σάββατο στις 10 το πρωί με προορισμό το Λακί Λέρου όπου με εκδηλώσεις και απονομή των επάθλων θα ολοκληρωθεί ο Διεθνής αυτός αγώνας.

Να σημειώσουμε ότι αύριο βράδυ θα γίνει εκδήλωση στην προβλήτα όπου έχουν ελλιμενιστεί που θα περιλαμβάνει καλωσόρισμα από το Δήμαρχο ,απονομή αναμνηστικών από οργανωτές στις Αρχές της Καλύμνου, απονομή αναμνηστικών στο νικητή της ιστιοδρομίας και θα ακολουθήσουν χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων.

Σίγουρα η παρουσία των ιστιοφόρων στην Κάλυμνο, αποτελεί μία καλή προβολή για το νησί αλλά και μία τόνωση της τοπικής αγοράς από τα 150 άτομα που αποτελούν τα πληρώματα των σκαφών. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα από την Κάλυμνο συμμετέχει η ΚALYMNA YACHTING

kalymnos-news.gr

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/component/content/article/45-slideshow/600-28-istioploika-skafh-sthn-kalumno-sta-plaisia-tou-diethnous-istioploikou-agona-italo-ellhnikis-filia


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!