ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΤΟ «SAILING WOMAN» (VIDEO)

Στα πλαίσια προβολής του θαλάσσιου τουρισμού που στηρίζει διαχρονικά την υλοποίηση τηλεοπτικών παραγωγών που επιλεγούν ως τοποθεσία γυρισμάτων την ελληνική επικράτεια , προ μηνών το γραφείο του ΕΟΤ στο  Μιλάνο της Ιταλίας, εξέφρασε την επιθυμία εταιρείας τηλεοπτικών εκπομπών  για λογαριασμό του γνωστού θεματικού σταθμού  YACHT & SAIL   και για...

Στα πλαίσια προβολής του θαλάσσιου τουρισμού που στηρίζει διαχρονικά την υλοποίηση τηλεοπτικών παραγωγών που επιλεγούν ως τοποθεσία γυρισμάτων την ελληνική επικράτεια , προ μηνών το γραφείο του ΕΟΤ στο  Μιλάνο της Ιταλίας, εξέφρασε την επιθυμία εταιρείας τηλεοπτικών εκπομπών  για λογαριασμό του γνωστού θεματικού σταθμού  YACHT & SAIL   και για δεύτερη φορά στην Ελλάδα , να προβεί στην κινηματογράφηση ενός τηλεοπτικού προϊόντος με τίτλο «SAILING WOMAN" στα Δωδεκάνησα.

Απόφαση η οποία συζητήθηκε σε συνεδρίαση του ΔΣ τον περασμένο Μάιο και μετά από εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού κ.Γ.Κοπανεζου   στα πλαίσια της επίσκεψης του Δήμου Καλυμνιων στην πρόσφατη  τουριστική Έκθεση  στο Λονδίνο, ενώ μεταξύ των νησιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα όπως η Ρόδος, η Πατμος, η Νισυρος, η Λερος ,η Σύμη, η Κω , οι Λειψοί  ήταν και η Κάλυμνος .

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Το «SAILING WOMAN πρόκειται για ένα πρόγραμμα έξι επεισοδίων των 30 λεπτών όπου το πάθος για την ιστιοπλοΐα τριών  κοριτσιών  Λαουρας , Ντιανας και Ναταλίας,   συνδυάζεται με την επιθυμία τους να γνωρίσουν τον ιστορικό πλούτο, τα πολιτιστικά στοιχειά ,τα ήθη και τα έθιμα  ΤΩΝ  οκτων(8) νησιών του συμπλέγματος των Δωδεκανήσων μέσα από ένα σενάριο συχρονο,διασκεδαστικο και νεανικό, ενώ σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές των νησιών προγραμματίστηκε να  προβληθούν τα κατεξοχήν τοπικά αξιοθέατα .

Σημειώνεται δε ότι το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν απευθύνεται σε ένα κοινό μέσης ηλικίας 25-70 ετών, ενώ η πρώτη του έκδοση προπερσι με φόντο τα νησιά του Ιονίου πελάγους πραγματοποίησε τουλάχιστον τρεις επαναλήψεις στο δορυφορικό SKY εντός του 2010.

Οι 3 πρωταγωνίστριες του «SAILING WOMAN» μετά την ΛΕΡΟ είχαν ως επόμενο προορισμό το νησί μας  ,και  πέραν από την εξιστόρηση στην  αναδρομή της Καλύμνου,  ενώ από τους πρώτους σταθμούς που επισκέφτηκαν ήταν αποθήκη σφουγγαριών όπου ενημερώθηκαν συν τοις αλλοις σχετικά με την επεξεργασία  τους , ενώ στην αρχική τους περιήγηση απόλαυσαν το εκρηκτικό άκουσμα και ενός ...δυναμίτη!!

Στο Επαρχιακό Μέγαρο τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος ενώ στο λαογραφικό και ναυτικό μουσείο την ξενάγηση ανέλαβε η πρόεδρος του ΛΕΚ κα Ποπη Μαύρου.

Βόλτα στους δρόμους του νησιού μας  με βέσπα , περιήγηση σε στενά σοκάκια της Ποθιας ,  συζήτηση με Καλυμνιους  ,αλλά και επίσκεψη στην Ι.Μ. του Αγίου Σάββα , και στο αρχαιολογικό μας μουσείο είναι μερικές από τις σκηνές που καταγράφεται  στο επεισόδιο των «SAILING WOMAN όσον αφορά την Κάλυμνο .

Τις ομορφιές του Βαθύ ,και το παραδοσιακό τρόπο διασκέδασης , αλλά και με επίσκεψη στα αναρριχητικά πεδία του νησιού μας συνεχίστηκαν τα υπόλοιπα γυρίσματα, αφήνοντας τις καλύτερες των αναμνήσεων στις 3 πρωταγωνίστριες του «SAILING WOMAN, από την επίσκεψη τους στην Καλυμνο.

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/component/content/article/45-slideshow/562-oi-omorfies-ths-kalumnou-sto-sailing-woman-video-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!