Ο δήμαρχος Καλύμνου για το επεισόδιο των Τούρκων στην Ψέριμο

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ και στον Λοΐζο Λοΐζο, αναφορικά με την επιθετική συμπεριφορά των Τούρκων, αυτή τη φορά κοντά στο νησί Ψέριμος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, η είδηση έχει ως εξής:  "Σοβαρό επεισόδιο είχαμε στα ανοικτά της Ψερίμου στην...

Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ και στον Λοΐζο Λοΐζο, αναφορικά με την επιθετική συμπεριφορά των Τούρκων, αυτή τη φορά κοντά στο νησί Ψέριμος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, η είδηση έχει ως εξής:

 


"Σοβαρό επεισόδιο είχαμε στα ανοικτά της Ψερίμου στην Κάλυμνο, το οποίο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν το Πολεμικό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό". Συγκεκριμένα τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής πλησίασε στην περιοχή που ασκούντο μία ελληνική κανονιοφόρος και δύο ομάδες αμφίβιων καταδρομέων. Η άσκηση σταμάτησε αμέσως και ζητήθηκε από το τουρκικό σκάφος το οποίο είχε περάσει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων να αποχωρήσει άμεσα. Αντ' αυτού το τουρκικό σκάφος άρχισε ελιγμούς ανάμεσα στα ελληνικά και τότε οι καταδρομείς που επέβαιναν σε δύο σκάφη MAGNA 960 πλησίασαν το τουρκικό σκάφος πλευρικά με ... απειλητικές διαθέσεις. Το τουρκικό σκάφος αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, αλλά στην περιοχή τις επόμενες ώρες υπήρξε αυξημένη επιφυλακή".
Δείτε τις δηλώσεις του δημάρχου Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!