Παρουσίαση της νέας σοδειάς ελληνικών κρασιών στο Μόντρεαλ

Μια επαγγελματική παρουσίαση των 45 σημαντικότερων οινοπαραγωγών της Ελλάδας έγινε σήμερα στο Παλαί ντε Σιάνς στο Μόντρεαλ.Στην παρουσίαση της νέας σοδειάς των ελληνικών κρασιών 2011 βρέθηκαν πολλοί οινολόγοι και δοκιμαστές οίνων, εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι του Κεμπέκ καθώς και οινοπαραγωγοί από την Ελλάδα. Παρών στη οινοπαρουσίαση της νέας ελλ...
Μια επαγγελματική παρουσίαση των 45 σημαντικότερων οινοπαραγωγών της Ελλάδας έγινε σήμερα στο Παλαί ντε Σιάνς στο Μόντρεαλ.
Στην παρουσίαση της νέας σοδειάς των ελληνικών κρασιών 2011 βρέθηκαν πολλοί οινολόγοι και δοκιμαστές οίνων, εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι του Κεμπέκ καθώς και οινοπαραγωγοί από την Ελλάδα.
Παρών στη οινοπαρουσίαση της νέας ελληνικής σοδειάς 2011 ήταν ο πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά Ελευθέριος Αγγελόπουλος , ο οποίος δήλωσε στο ΑΜΠΕ: «Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περί τους 45 οινοπαραγωγούς δείχνει τη σημασία που έχει η αγορά του Καναδά για το ελληνικό κρασί, αλλά και την ευρύτατη ποικιλία της ελληνικής οινοπαραγωγής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά υπήρξε αύξηση κατά 30% της εξαγωγής Ελληνικών κρασιών στο Κεμπέκ και με τη σημερινή προβολή ελπίζουμε πως τα ελληνικά κρασιά θα προωθηθούν περισσότερο σε όλη την αγορά του Καναδά».

Επίσης, στην οινοπαρουσίαση παραβρέθηκαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Μόντρεαλ Θάνος Καφόπουλος, η Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Πέλη Σουσιοπούλου, οι Αλέξανδρος Ιωαννίδης και Χρήστος Ελευθερίου από το προξενείο της Βοστώνης, ενώ γενικός συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Τζόρτζ Αθάνας της εταιρείας προώθησης ελληνικών κρασιών «All About Greek Wines».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/513-parousiash-ths-neas-sodeias-ellhnikon-krasion-sto-montreal


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!