Οι big Greeks της Βρετανίας!

Ολυμπιακό ρεκόρ έσπασε ο πλούτος των οικονομικά ισχυρών της Βρετανίας, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Sunday Times», που αναδημοσιεύει σήμερα το Έθνος, είδαν τις περιουσίες τους πέρυσι να αυξάνονται σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Εν μέσω κρίσης και τη στιγμή που οι περισσότεροι Βρετανοί είδαν τα εισοδήματά τους να συμπιέζονται, οι 1.000 πλουσ...
Ολυμπιακό ρεκόρ έσπασε ο πλούτος των οικονομικά ισχυρών της Βρετανίας, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Sunday Times», που αναδημοσιεύει σήμερα το Έθνος, είδαν τις περιουσίες τους πέρυσι να αυξάνονται σε ιστορικά υψηλά επίπεδα.

Εν μέσω κρίσης και τη στιγμή που οι περισσότεροι Βρετανοί είδαν τα εισοδήματά τους να συμπιέζονται, οι 1.000 πλουσιότεροι συμπολίτες τους, μεταξύ των οποίων 6 Ελληνες και δύο Κύπριοι, αύξησαν τις περιουσίες τους κατά 4,7%, δηλαδή πάνω από 509,8 δισ. ευρώ. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, πρόκειται για το υψηλότερο ποσό που έχει καταγραφεί ποτέ στην έρευνα, η οποία δημοσιεύεται τα τελευταία 24 χρόνια.

Ο πρώτος γεννημένος στη Βρετανία δισεκατομμυριούχος είναι ο δούκας του Ουέλινγκτον, ο οποίος βρίσκεται στην 7η θέση με περιουσία 9 δισ. ευρώ και αποτελείται κυρίως από ακίνητα στις προνο­μιούχες γειτονιές Μπελγκρέβια και Μέιφερ.  Η πρώτη γυναίκα που συναντά κανείς στη λίστα είναι η πρώην «Μις Ηνωμένο Βασίλειο», Κέρστι Μπερταρέλι, που έχει περιουσία 9,1 δισ. ευρώ από κοινού με τον σύζυγό της, Ερνέστο.

Οι big Greeks της Βρετανίας είναι:

Αριστοτέλης Μυστακίδης (κορυφαίο στέλεχος της πολυεθνικής Glencore)

Τρύφων Νάτσης (εκ των πέντε συνιδρυτών της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Brevan Howard Asset Management)

Κρις Ρόκος (εκ των ιδρυτών της Brevan Howard Asset Management)

Μιχάλης Λεμός (γόνος εφοπλιστικής οικογένειας)

John Ζοχώνης (ιδρυτής της εταιρείας «Paterson & Zochonis»)

Γιάννης Γουλανδρής (ένα από τα τρία αδέρφια που δημιούργησαν μια ναυτιλιακή «αυτοκρατορία»).

(Πηγή: ethnos)

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/503-oi-big-greeks-ths-bretanias


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!