Το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας στον διευθυντή επικοινωνιών της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Με το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας τιμήθηκε ο διευθυντής επικοινωνικών της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Δημήτρης Σούδας, κατά το αποχαιρετιστήριο πρόγευμα των τελειόφοιτων μαθητών των ημερήσιων σχολείων «Σωκράτης» και «Δημοσθένης», της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ. Το μετάλλιο επέδωσε στον Δημήτρη Σούδα ο ελληνικής καταγωγής γ...
Με το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας τιμήθηκε ο διευθυντής επικοινωνικών της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Δημήτρης Σούδας, κατά το αποχαιρετιστήριο πρόγευμα των τελειόφοιτων μαθητών των ημερήσιων σχολείων «Σωκράτης» και «Δημοσθένης», της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.

Το μετάλλιο επέδωσε στον Δημήτρη Σούδα ο ελληνικής καταγωγής γερουσιαστής Λέων Χουσάκος, εξαίροντας τη χαρισματική προσωπικότητα του 32χρονου, ο οποίος από πολύ νωρίς έφτασε στα ανώτατα αξιώματα στον Καναδά, κρατώντας μέχρι πρότινος τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου του πρωθυπουργού Στίβεν Χάρπερ.

Ο Δημήτρης Σούδας βαθειά συγκινημένος επειδή βρέθηκε στο οικείο περιβάλλον της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ, όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στα θρανία του «Σωκράτη», αναμειγνυόμενος από νωρίς στα κοινοτικά πράγματα, τόνισε ότι περισσότερο απ’ όλα στην καριέρα του, του λείπει η καθημερινή έκφραση στην ελληνική γλώσσα, καθώς επικοινωνεί στη γαλλική και την αγγλική μέσα από τη θέση του στις επικοινωνίες της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Δημήτρης Σούδας, ως απόφοιτος του Δημοτικού Σχολείου «Σωκράτης», μίλησε για την εμπειρία του στο ημερήσιο ελληνόγλωσσο σχολείο, καθώς και για την καριέρα του, η οποία τον έφερε στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου του Καναδού πρωθυπουργού, Στίβεν Χάρπερ και σήμερα στη θέση του διευθυντή επικοινωνιών της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μαθητές από όλα τα παραρτήματα των σχολείων «Σωκράτης-Δημοσθένης» έκαναν την εισαγωγή για το τιμώμενο πρόσωπο στην ελληνική, την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα, απευθύνοντάς του διάφορες ερωτήσεις. Ο Δημήτρης Σούδας απάντησε με καταδεκτικότητα, τονίζοντας ότι από τις 70 χώρες που έχει επισκεφθεί στα πρωθυπουργικά και άλλα ταξίδια του, η Ελλάδα των παιδικών καλοκαιριών έχει σημαδέψει τη ζωή του.

«Στοχεύετε πάντα ψηλά για να επιτύχετε τα περισσότερα» ήταν η προτροπή του στους μαθητές, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η γνώση και η χρήση της ελληνικής γλώσσας είναι ουσιαστικό εργαλείο για το σμίλευμα της ελληνικής συνείδησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γερουσιαστής Λέων Χουσάκος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ Βασίλης Μπαλαμπάνος, η εκπαιδευτική σύμβουλος της Ελλάδας Πολυξένη Μοσχάκη, στελέχη του Ιδρύματος «Σωκράτης», δάσκαλοι των σχολείων καθώς και ορισμένοι γονείς. Μια υποτροφία 1000 δολαρίων απονεμήθηκε σε μαθήτρια του σχολείου «Σωκράτης» από το ιδιωτικό Καθολικό Γυμνάσιο Les Marsellines.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή http://www.tzivaerikalymnos.com/eidhseis/38-news/500-to-adamantino-iobhlaio-ths-basilissas-ston-dieuthunti-epikoinonion-ths-kanadikis-olumpiakis-epitropis


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!